Xbox One

Follow

14 first party tijdens E3 2019 persconferentie van Xbox

14 first party tijdens E3 2019 persconferentie van Xbox

Het woord vanavond weer lekker knallen als Microsoft haar Xbox E3 2019 media briefing houd, live van uit LA. Geheid dat Henk weer helemaal lijp woord van de nieuwe Forza die zeker uit gaat worden aangekondigd. De doekjes liggen al klaar!

Xbox E3 2019
De persconferentie vind plaats in de XBOX Plaze

Microsoft is met haar Xbox als enigste Hardware maker aanwezig. Terwijl Nintendo alles via haar Direct streaming dienst doet. Geruchten gaan dat de nieuwe Xbox woord onthult en dit zou goed kunnen. Aangezien er dus 14 first Party games worden onthult. Daarnaast melden ze vorig jaar al dat ze met een nieuwe Xbox bezig waren. Kortom we kijken uit naar 10 uur vanavond als de show los barst.

De 14 games zijn…

We kunnen natuurlijk niet 100% correct zijn, maar we hebben wel een idee van welke games het zoude kunnen zijn. Forza Motersport 8 zal er hoe dan ook zijn, of ze moeten heel sneeky een nieuwe Forza titel aankondigen. Geruchten gaan ook al een tijdje over een nieuwe Fable. De Halo Series is ook toe aan een nieuwe game in de serie en zo kunnen we nog wel even door gaan. Welke games verwachten jullie te zien en waarom.

Iets voor 22:00 zijn wij live via onze bekende kanalen. Of voor gemak via onze livestream pagina hier op de site. Tot bij de Xbox E3 2019 persconferentie.

Lost Password