Activision Blizzard King zijn nu een bedrijf

Activision Blizzard King zijn nu een bedrijf

De uitgever van onder andere Call of Duty en Destiny hoeft niet bang meer te zijn dat ze niet genoeg geld maken. Nu zij King Digital Entertainment volledig hebben over genomen. Deze studio staat bekent om games als Candy Crush en andere social meuk die mij moeder graag speelt. Doordat natuurlijk bijna iedere huisvrouw deze games via Facebook speelt voorspeld gegigant dat zij ondanks de koste van de overnamen ze nog 6,35 miljard dollar zullen maken.

Wij van G4meon.nl voorspellen nu al dat we binnenkort de games van King ook op de console kunnen gaan spelen.

Activision Blizzard King acquisitie is rond

Met meer dan 500 miljoen gebruikers nu het grootste game netwerk ter wereld
Activision Blizzard voorspelt een omzet van $6,35 miljard, bedrijfsinkomsten van meer dan $2 miljard en een EPS van $1,75 in 2016

Activision Blizzard en King Digital Entertainment (“King”) hebben vandaag bekend gemaakt dat de acquisitie van King rond is. De aandelen van King werden voor $18.00 per stuk in cash overgenomen door ABS Partners, een zusteronderneming van Activision Blizzard, met een totale waarde van $5,9 miljard. King zal nog steeds onder leiding staan van Chief Executive Officer Ricardo Zacconi, Chief Creative Officer Sebastian Knutsson en Chief Operating Officer Stephane Kurgan, ook zal King blijven opereren als een onafhankelijk onderdeel van Activision Blizzard.

Lost Password