Alles wat we tot nu toe weten over Destiny april update

Alles wat we tot nu toe weten over Destiny april update

We moesten het even laten bezinken. Na het grinden naar level 320 mogen we nu gaan voor light-level 335, in de april update gaan we 15 light-levels omhoog en dat is best cool. Na lang wachten hebben we eindelijk weer wat te doen in de game, na eigenlijk moeten we nog even wachten want 12 april komt de update pas, maar wij hebben de vlag alvast uitgehangen.

Alles wat we nu gaan opnoemen is gratis voor die genen die de Taken King hebben aangeschaft. We gaan letterlijk verder waar we gebleven waren, na ongeveer 66 keer de raid op hard te hebben gelopen is de koning der Taken eindelijk dood, echter blijft er nog een klein leger aan Taken over en die moeten we uit de weg ruimen. Dit gaan we via Variks en zijn diverse questen doen. Deze questen zullen ons door diverse Bounties en stikes leiden.

De Prison of Elders is terug met een level 41 mode voor die genen die level 280 hebben bereikt. Natuurlijk is de oude Prison of Elders er nog, hier hebben de heren niets aan gedaan. Hiernaast is er ook nog een 320 Variant voor die genen die al 320 zijn. Alleen in deze mode kan je 335 wapens en gear krijgen via Challange of Elders Bounty. Deze bountie werkt net als bij Trials of Osiris, je koopt je bountie en je hebt een week om deze te behalen. Echter hebben de heren weer is een leugen verteld in hun stream dit keer. Prison of Elders krijgt checkpoints net zoals in de raid, je haalt kamer en komt later terug. Dit verhaal is wel is waar super cool, maar niet waar. Checkpoints zullen niet in de gamemode zitten! Gelukkig zijn de screens en de challange in de POE wel waar.

Kings Fall zal je niet naar 335 light brengen

Daarnaast zullen Kings Fall drops ook omhoog gaan Kingsfall, echter moet je niet verwachten dat deze raid nog relevant gaat zijn. De raid gaat je niet meer naar Max Light brengen. Dit vinden wij persoonlijk erg kut, ja je lees het goed. We zijn beetje pist hier over, maar de Court of Orix zal wel 335 droppen in de vorm van een Artifact. In deze update worden duidelijk elementen die we niet meer speelde gepakt en anderen weer niet. Bungie deed nu pressies wat we eigenlijk niet wilden en maakt nu ook de derde Raid niet meer boeiend voor de hoog gelevelde Gardians onder ons.

Verder weten we de naam van de nieuwe strike Blighted Chalice Strike en weten we dat Winter’s Run een speciale Taken variant gaat krijgen. Of we toch nog terug gaan kunnen naar de oude raids weten wij ook niet dat zullen we in de komende weken te weten komen. Bij Bungie praten ze ondertussen in raadsels en hoewel we blij zijn dat er nieuwe dingen aan komen, willen we toch net iets meer zien.

Lost Password