Battlefield 1

PC PlayStation 4 Xbox One
Follow
9.1

User Avg

Battlefield 1 Officiële Gameplay Trailer en beta registratie

Zojuist werd er tijdens EA Play het een en ander aangekondigd en getoond. Waaronder de dikke trailer hierboven van Battlefield 1. Hiernaast werd ook voor het eerst in de wereld de MP getoond. Dit was te zien bij ons op de stream.

Intuïtieve verwoesting en dynamisch weer garanderen dat geen strijd ooit hetzelfde is. Baan je een weg door muren en gebouwen voor nog meer gameplay-mogelijkheden, schakel de vijand uit op creatieve manieren, en schrijf geschiedenis op het terrein om je heen met intuïtieve verwoesting. Door jouw acties verandert de ongerepte wereld rondom in een verwoest landschap.

Het dynamisch aspect waardoor het weer veranderd en de omgevingen, laat je laten na denken. Iedere actie heeft een reactie. Schiet je het grote vliegende monster uit de lucht dan valt deze naar beneden. Deze actie resulteert in een slag veld. Wat natuurlijk zeer vet is.

battlefield-1-airship

Met Battlefield 1 proberen we het meest dynamische schietspel ooit af te leveren. We willen zeker weten dat geen strijd voor de spelers ooit hetzelfde is, en met de introductie van Operations bieden we de fans variatie op het gebied van gameplay en creativiteit, aldus Aleksander Grøndal, Senior Producer, DICE. “En alleen in Battlefield 1 kun je met de Behemoths een Air Ship in een luchtgevecht storten.

De open bèta van Battlefield 1 gaat later deze zomer live. Om eerder toegang te krijgen, kunnen spelers zich hier registreren om Battlefield Insider te worden.

Lost Password