Call Of Duty: Black Ops III

PC PlayStation 4 PS3 Xbox 360 Xbox One
Follow
9

Verbluffend

9.1

User Avg

Black Ops 3 DLC 2 Eclips nu verkrijgbaar

Black Ops 3 DLC 2 Eclips nu verkrijgbaar

Het is weer zover DLC 2 voor Black Ops 3 is hier. Wat gaat de tijd toch hard, terwijl de Xbox bezitters nog met DLC 1 bezig zijn. Mogen de PS4 spelers vanaf vandaag aan de slag met DLC 2. Eclipse bevat vier multiplayer maps: Knockout, Spire, Rift, en Verge, een remake van de Call of Duty®: World at War klassieker Banzai.

  • Knockout: In een traditionele Shaolin Tempel wordt een Kung Fu toernooi gehouden. Deze middelgrote map biedt een scherp onderscheid tussen de mid-range confrontaties buiten en de tight close-quarters die zich in het eclectische jaren zeventig interieur afspelen.
  • Spire: De multiplayer combat in Spire vindt plaats in een futuristische vliegveldterminal hoog in de wolken. Meerdere levels en open areas maken mid-range combat in een high-tech burgeromgeving mogelijk. Pas goed op waar je loopt, want met één verkeerde beweging duikel je zomaar naar beneden in de stratosfeer.
  • Rift: Je reist naar het hart van een futuristisch militair complex, dat zich hoog boven een actieve krater bevindt. Overal om je heen vertoont de wereld scheuren en barsten en de vrijkomende krachten zijn intens. Hetzelfde geldt voor de keiharde confrontaties. De enige manier om te overleven is door blijven gaan. Gebruik je core movements om je vijanden te slim af te zijn, terwijl je je voortbeweegt via de hangende monorail.
  • Verge: In Verge, de remake van de klassieke Call of Duty: World at War map Banzai, speelt de multiplayer combat zich af in een post-apocalyptische toekomst. Twee strijdende partijen zijn verzeild geraakt in een eeuwigdurende battle. In deze middelgrote map is het je missie om de belangrijkste brug, forten, tunnels en watervallen in handen te krijgen.

Natuurlijk voor de zombie liefhebbers is er de map Zetsubou No Shima. Een map waarin we voor het eerst kunnen zwemmen en daar in spinnen een grote rol spelen.

Lost Password