Bravely Second: End Layer

Nintendo 3DS
Follow

Bravely Second: End Layer komt uit op 26 februari

Bravely Second: End Layer komt uit op 26 februari

RPG fans opgelet het vervolg op Bravely Default ligt bijna bij je game retailer in de schappen. Zo maakte Nintendo bekend in en persbericht. Op 26 februari zullen we met dit 2e deel uit de Bravely franchise aan de slag kunnen. De game zal vol zitten met diepgaande strategische gevechten, onvergetelijke personages en nog veel meer.

Het verhaal in Bravely Second: End Layer

Het verhaal begint wanneer Agnès Oblige, de heldin van Bravely Default, wordt ontvoerd door de boze Kaiser Oblivion. Haar bodyguard Yew Geneolgia zweert haar te redden uit de Kaisers Skyhold, een onneembare vesting die hoog boven Eternia zweeft. Onderweg bundelt Yew zijn krachten met Magnolia Arch en andere nieuwe gezichten, plus enkele terugkerende helden zoals Edea Leen en Tiz Arrior, om samen te overleven in onheilspellende kerkers en confrontaties met angstaanjagende vijanden.

Fans die de Deluxe Collector’s Editie weten te bemachtigen krijgen naast de game ook nog een Sountrack-cd, mini-figurine van Agnès (dit is geen Amiibo) en een luxe artbook van zo’n 250 pagina’s dik. Tevens zal er een demo verschijnen van de game. Hieronder hebben we ook de boxart voor jullie staan.

CTR_SECOND_TS_HOL

Lost Password