Destiny

PlayStation 4 PS3 Xbox 360 Xbox One
Follow
9.4

User Avg

Bungie gaat geen echt geld vragen voor ammo packs in Destiny

Destiny where is my content

Destiny fan was ik tot op zeker hoogte, maar toen ik vandaag wakker werd stond het internet er vol mee. Bungie zou je Heavy laten kopen voor silver en ik dacht letterlijk oke ben er klaar mee fuck deze game. Vorig jaar begonnen Activision en Bungie met micro-transacties, kleinen bedragen voor een extra dansje, toeter voor op je sparow en nog wat kleinen dingetjes die voor de rest totaal niet de game beïnvloeden. Vervolgens melden Bungie dat ze niet van plan waren om beteren spullen voor je gardian op deze zelfde manier aan de man te brengen en tot zover hebben de heren zich aan hun woord gehouden.

Destiny geruchten en speculaties

Destiny staat natuurlijk gerant voor heel wat speculaties en geruchten. Er is ons een tien jaren plan belooft en zover hebben we de game zelf gehad twee dlc packs die eigenlijk al in de game zelf hadden moeten zitten. En natuurlijk het laatst verschenen deel The Taken King en de nodige kleinen evenementen zoals Festival of the lost en de SRL. Dit laatste evenement was nog enigszins nuttig en mag van mij zeker terug keren. Natuurlijk is het allemaal leuk en aardig maar wat de meeste Destiny spelers willen zien is nieuwe content en die komt er voorlopig niet en ontwikkelaar Bungie laat ook niet even weten wat je pressies van plan zijn. In plaats daarvan zegen ze in een update “Later meer over een grote update”. Uh, Hallo, Aarde aan Bungie! Zo werkt dat niet. Wij de community willen graag weten wat er aan de hand is en volgens bronnen binnen de industrie weten ze dat zelf geen eens. Als je in een update over Destiny begint met dat er grote content aan komt en vervolgens zegt, maar hier later meer over. Hoor je geen community manager te zijn van een game.

Ondermeer door dit soort uitspraken, zijn er mensen die dingen gaan roepen net zoals dat Bungie geld zou gaan vragen voor ammo packs. Dit is dus niet waar en dit bevestigde de uitgever vandaag.

Lost Password