Call Of Duty: Black Ops III

PC PlayStation 4 PS3 Xbox 360 Xbox One
Follow
9

Verbluffend

9.1

User Avg

Call of Duty: Black Ops III’s Eclipse komt deze maand nog naar PlayStation 4

Call of Duty: Black Ops III’s Eclipse komt deze maand nog naar PlayStation 4

Call of Duty: Black Ops III DLC Eclipse werd een paar dagen geleden aangekondigd in een livestream van Trayarch. In de livestream ging het vooral om de zombies en Noahj456 mocht hier diverse vragen stellen aan Jason Blundell en Jason was weer zo crypties zoals die eigenlijk altijd al is. Het wonderwapen van Shadows of Evil is niet in die map te upgrade! Gaan we nu echt de Summoning Key moeten vullen in de DLC maps? De tijd zal het ons leren, wat we wel weten is dat we drie nieuwe MP maps gaan krijgen en een remake van Banzai uit Wold at War.

Spire: Multiplayer combat gaat in Spire letterlijk naar nieuw hoogten. De map speelt zich af op een futuristisch suborbital vliegveld terminal, hoog in de wolken. Meerdere levels en open areas maken intense, mid-range combat in een strakke, hightech burgeromgeving mogelijk. Pas goed op waar je loopt, want met één verkeerde beweging kun je zomaar naar beneden vallen in de stratosfeer.

Rift: Je reist naar het hart van een futuristisch militair complex, dat zich hoog in een actieve krater bevindt. Overal om je heen vertoont de wereld scheuren en barsten en de vrijkomende krachten zijn intens. Hetzelfde geldt voor de keiharde confrontaties. De enige manier om te overleven is door door te blijven gaan. Gebruik je unieke core movements om je vijanden te slim af te zijn, terwijl je je via de hangende monorail (zweefbaan) een weg baant.

Knockout: De setting van Knockout is in een traditionele Shaolin Tempel. Deze middelgrote map biedt een podium aan een bloederig Kung Fu toernooi. Er is een scherp onderscheid tussen de mid-range confrontaties buiten en de tight close-quarters die zich in het eclectisch jaren zeventig interieur afspelen.

Verge: In de remake van de klassieke Call of Duty: World at War map, Banzai, speelt de multiplayer combat zich af in een verre post-apocalyptische toekomst. In Verge zijn twee strijdende partijen verzeild geraakt in een eeuwigdurende battle. In deze middelgrote map is het je missie om de belangrijkste brug, forten, tunnels en watervallen in handen te krijgen. Verge biedt razendsnelle actie.

Dan is er nog de zombie map Zetsubou No Shima, ze zijn er blijkbaar dit DLC seizoen bezig om ons gek te krijgen met tong brekers als Der Eisendrache en nu dus Zetsubou No Shima. Onze helden zijn gestrand op een afgelegen eiland in de Stille Oceaan, waar Division 9 zich blijkt te bevinden. Dit is een geheim biologisch onderzoekslab waar experimenten naar de effecten van Element 115 op mensen, dieren en planten heeft geleid tot rampen die de grootste horror-scenario’s doen verbleken. Zetsubou No Shima biedt een eiland met een weelderig bladerdek, een linie aan nieuwe angstaanjagende zombievijanden en meerdere innovatieve manieren om je te verplaatsen. Daarnaast zijn er volop verwoestende valkuilen verstopt en ontbreekt het niet aan quests in deze klassieke Zombiestijl.

Tevens is de map Der EIsendrache nu ook verkrijgbaar voor PlayStation 3 gebruikers en kunnen we zeggen dat dit niet de zelfde ervaring is. Mist in de map is uitgeschakeld en de huizen beneden het kasteel zien er een beetje vreemd uit net als de  textures in de map. Het is net alsof een fan de map met de mod tools in World at War heeft gemaakt.

ps3dereisendrage

Call of Duty: Black Ops III DLC 2 Eclipse zal 19 juni voor PlayStation 4 gebruikers uit komen. Een maand later mogen de Xbox One en PC gebruikers er mee aan de slag, of en wanneer de last-genn er mee aan de slag kan is niet bekend gemaakt.

Lost Password