Call of Duty: Infinite Warfare

PC PlayStation 4 Xbox One
Follow

Call of Duty: Infinite Warfare word niet gewaardeerd

Call of Duty: Infinite Warfare word niet gewaardeerd

Bij het lezen van de titel zal je vast gedacht hebben, wat is er gaande? Het internet is een machtig medium en dat blijkt ook, maar weer. De trailer van de nieuwe CoD is door het internet massaal gedisliked, op YouTube staat de teller op moment van schrijven al bijna op 2 miljoen en dit is niet niets. Het vorige deel Ghost van de zelfde studio werd ook niet goed ontvangen en het lijkt er een beetje op dat de CoD spelers klaar zijn met het futuristische geschiet.

Het gaat zelfs zover dat de trailer op dit moment op de nummer 4 staat van de “the top 30 most disliked YouTube videos of all time” lijst. Wel is waar met Justin Bieber nog steeds boven aan, maar toch. Het is op dit moment de game met de meeste disliks ooit op YouTube.

codiwdislike

Call of Destiny en andere namen

Online gaat de community dus aardig los en laten ze hun stem horen. Namen als Call of Destiny, Call of Star Wars en Titanfall 2?, komen voorbij er woord zelf al gezegd dat ze het concept stelen van de mensen die ze hebben ontslagen. Ja, er word hier gerefereerd aan ReSpawn, maar laten we even eerlijk blijven. We weten dat de game gaat verkopen omdat Call of Duty 4 er bij zit. Of dit hele gebeuren de dood van de COD franchise gaat beteken is afwachten. Wat we wel weten is dat we onderstaande reactie best komisch vonden.

“911 whats your emergency”
“I killed cod”
“Who are you”
“Battlefield”

Lost Password