Call Of Duty: Black Ops III

PC PlayStation 4 PS3 Xbox 360 Xbox One
Follow
9

Verbluffend

9.1

User Avg

Call of Duty: Black Ops III Awakening nu verkrijgbaar op PlayStation 4

Call of Duty: Black Ops III Awakening nu verkrijgbaar op PlayStation 4

Het heeft even geduurd, maar het wachten is dan eindelijk voorbij, nou ja in elk geval voor de bezitters van een PlayStation 4. Terwijl Xbox One en PC spelers nog ruim een maand mogen wachten kunnen de bezitters van Black Ops 3 op de PlayStation 4 aan de slag met nieuwe mappen. We hebben het hier dan over Skyjacked, Splash, Gauntlet en Rise voor de multiplayer.

Awakening Multiplayer

Voor de Multiplayer fans dus vier nieuwe mappen om in rond te knallen. Hijacked was natuurlijk een van onze favoriete maps en wij zijn zeer blij om deze map terug te zien op deze nieuwe systemen. Het mag dan wel duidelijk zijn dat Skyjacked onze favoriete map gaat zijn voor multiplayer. Laat ons in de reacties weten wat jullie favoriete map is.

-Skyjacked: Ver boven het urban Zurich, is Skyjacked een gemoderniseerde versie van de populaire Call of Duty: Black Ops II multiplayer map Hijacked. Met het gebruik van het nieuwe core movement systeem van Black Ops III, biedt deze map spelers nieuwe manieren om de omgeving te verkennen, terwijl de bekende snelle en krankzinnige gameplay waar de spelers van houden intact blijft.

-Splash: Duik in de strijd van dit verlaten waterpark, een levendige en kleurrijke omgeving, met glijbanen, een wrak schip en een lazy river. Splash heeft een open combat flow met mogelijkheden voor onderwater gameplay.

-Gauntlet: Gauntlet brengt drie unieke gebieden vol actie samen in een map. Gauntlet toont Treyarch’s klassieke three-lane map structuur, waarmee ze spelers ten strijde sturen in een rusteloze jungle, ijskoud poolgebied en een regenachtige urban stad.

-Rise: De hele gevarieerde multiplayer map, Rise bevindt zich in de besneeuwde uithoeken van Zurich, midden op de bouwplaats van een gigantische ondergrondse onderzoeksfaciliteit. Met verschillende interactie gebieden in deze grote map, vraagt elk gebied een andere gameplay stijl.

Mark Lamia had ook nog wat te zeggen vandaag!

Fantastische tijden liggen klaar voor de spelers van Black Ops III, met zowel nieuwe zorgvuldig gecreëerde maps als herziende versies van klassieke multiplayers. En voor de Zombies fans… jullie trouwe dienst aan ons wordt het hele seizoen beloond en gaat van start met Der Eisendracht.

Awakening Zombies

Nu we het moetje gehad hebben gaan we snel over naar de Zombie map Der Eisendrache werd eerst aangekondigd als Der Eisendrachen en nee de typo kwam niet van mij al plaats ik zo nu en dan een N waar deze niet hoort. De map speelt zich deze keer af in een koud middeleeuws Oostenrijks Kasteel genaamd Griffin Castle en speelt zich voor de gebeurtenissen van Moon af. Natuurlijk hebben we nog een paar screenshots van deze map pack hier onderstaan en wij zien jullie binnenkort in Der Eisendrache!

Een klein woord van Activision

Call of Duty: Black Ops III Awakening DLC Map Pack is met de Call of Duty: Black Ops III DLC Season Pas** voor een verlaagde prijs verkrijgbaar. De Season Pass bevat alle vier de DLC Map packs die dit jaar in de planning staan. Call of Duty: Black Ops III is M rated voor ‘Mature’ (18+) met bloed, referenties naar drugs, zwaar geweld en grof taalgebruik.

Lost Password