Destiny

PlayStation 4 PS3 Xbox 360 Xbox One
Follow
9.4

User Avg

Column: is Bungie bezig Destiny te slopen?

Column: is Bungie bezig Destiny te slopen?

Jullie zullen de laatste tijd wel in mijn Destiny berichten kunnen lezen dat ik niet zo blij ben met wat Bungie met Destiny aan het doen is. Dus dacht ik laat ik deze frustratie is los in een column en zo ontstond dit artikel. Toen Destiny in Bèta kwam had ik nog een Xbox 360 en een PlayStation 3. Ik schreef me in voor de Bèta en speelde ik deze twee keer rond. Een keer op beide console en was gelijk verkocht. Toen het eindelijk zover was en ik op release hier in Nederland een Xbox One kocht moest ik nog 3 dagen wachten tot ik eindelijk Destiny kon spelen. De hype was echt en Destiny werd een game die niet meer uit me Xbox te krijgen was.

De campaign was geweldig en online ging ook wel als ik de game toen zou moeten reviewen zou de game met gemak een 9.8 krijgen, maar dat is nu wel anders. Toen wisten we wat er kwam er zouden twee DLC’s komen met extra content, nieuwe gebieden, nieuwe maps voor online en er werd over gesproken in de weekly update op bungie.net. We wisten toen nog waar we aan toe waren en dat is wat we willen. Informatie en weten waarvoor we spelen.

Destiny DLC en evenementen

Natuurlijk konden toen ook dingen beter de twee DLC packs die we kregen hadden eigenlijk al in de game moeten zitten. En om ons gamers nog pissiger te maken besloten ze voor DLC 2 om er geen raid in te stoppen, maar om er een arena in te douwen iets wat wij niet wilden en ook niet vaak speelde. De Destiny Community waar we allemaal toe behoren was totaal niet blij en dat was ook te merken op de forums van Bungie. Toen The Taken King aangekondigd werd waren we allemaal erg blij. Bungie bracht ons veel nieuwe content en een Raid die we kapot hebben gespeeld.Ze dropte het oude systeem waar je level omhoog werd gebracht door je gear en iedereen kon zonder al teveel moeite level 40 behalen. We konden weer wat vaker naar de Tower om te kijken welke wapens, gear, sparows en meer we hadden dit dankzij de nieuwe schermen die in de Tower zijn geplaatst. Bungie had geluisterd naar wat wij de community wilde.

Destiny where is my content

Bungie waar is die nieuwe content

Ondertussen zijn we maande na release van de grootste DLC voor destiny wel is toe aan nieuwe content en dan heb ik het niet over kleinen evenementen als Festival of the Lost en de SRL, Bungie weet wat we willen extra content, maar komt met een paar worden echt niet weg. In de laatste Update op Bungie.net heeft community manager DeeJ het over de februari update voor Destiny en maakt hij gebruik van de verkeerde worden als je het aan mij zou vragen.

crimson_tower_blogHij heeft het hier over een nieuw evenement wat rondom valentijnsdag draait genaamd Crimson Days. We zullen een nieuwe modi krijgen in de Crusible 2v2 zodat we met zijn tweetjes gezellig kunnen gaan picknicken in de online multiplayer van de game. Iets wat ik me afvraag is of Bungie nog wel door heeft wat Destiny is het is toch een RPG/shooter en wat doet Valentijnsdag er dan toe. Ze lijken wel gek geworden op het kantoor van Bungie.

Daarnaast vroegen we ons af waarom de connectie in online steeds slechten werd. Diverse mensen vroegen Bungie of ze de Matchmaking hadden aangepast vervolgens reageerde ze met nee. Nu 20 dagen later blijkt het dus gewoon wel zo te zijn. Bungie loog dus tegen ons en zegt dat ze dit niet bekend wilde maken omdat het een test was. De resultaten waren zeer belovend aldus Deej van Bungie, maar dankzij deze verandering van Connection gebaseerde connectie naar Skill gebaseerde connectie heeft de game niet goed gedaan. Gardians vliegen over het scherm, gaan niet dood en je gaat random dood door diverse dingen in de maps. Bungie Waar zijn jullie mee bezig?

Deej

DeeJ waarom hebben jullie gelogen tegen de gehele community?

Is Bungie werkelijk bezig om Destiny naar de verdommenis te helpen het lijkt er wel op. Er word gelogen over diverse dingen en als ze over nieuwe content hebben ze maar een ding te zeggen. We vertellen het jullie later er is nog niets 100%. Het mag nu wel duidelijk zijn dat spelers als mij zelf die over de 50 dagen Destiny zitten, meer willen dan ja we vertellen het jullie later nog wel.

Very soon, we’ll have more to share about a second, larger game update that will arrive sometime after February. There are more stories about 2016 that remain to be told, and you’ll learn more as soon as I get my own anxious hands on the full and final details.

Bungie Fix de Cruseble en wees open met wat er aan de hand is. We willen weten wat er met ons leven in Destiny gebeurd en deel uitmaken van de fantastische community die we met zijn alle hebben opgebouwd. We willen graag meer content en dat er niet gelogen word als we een vraag stellen. Hopelijk word het in de toekomst beter en word Destiny weer mijn vasten game om dagen in rond te dwalen met mij 319 Gardians. En wij zijn niet de enigste die er zo over denken!

Lost Password