Asterix & Obelix XXL 2

Follow

De twee bekende Galliërs Asterix & Obelix zijn terug

Asterix & Obelix zijn terug in een nieuwe game voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en PC, 13 jaar na de eerste release komt nu de remake uit. Of je nu al jaren grote fan bent of de avonturen van iconische helden pas net hebt ontdekt. Terwijl je je weg door het park zoekt zul je verschillende, kleurrijke thema’s tegenkomen zoals Lutetia, Klein Venetië, LuckSore en Pirateneiland.

Naast het feit dat we straks weer mogen spelen met onze oude vertrouwde Galliërs. Zullen we ook een keuze moeten maken uit twee speciale edities. Maar ook of we de game on the go willen spelen, want als dat het geval is, klinkt de Switch versie wel heel aantrekkelijk. Ook al zeggen wij het zelf. Check hieronder wat er in de twee edities zit.

Asterix & Obelix XXL 2
Asterix & Obelix XXL2
  • Een Limited editie met daarin de game en drie figurines: Asterix, Obelix en Idefix
  • Een Collectors edition met daarin de game, een grote Asterix figurine (15cm), een exclusief t-shirt en twee lithografieën

Gaan jullie Asterix & Obelix XXL2 halen?

Zijn jullie al hyped over deze game? Wij hebben de datum in elk geval al in de agenda staan. Of we er nu een review over schrijven of er voor kiezen om de game te streamen. Spelen gaan we hem zeker. Laat weten in de reacties of jullie de game gaan halen. Ook willen we weten welke editie het dan gaat worden.

Lost Password