WildStar Online

PC
Follow

Destination Arcterra update is nu live, voor iedere WildStar speler

Gisteren hadden we helaas wat problemen met onze mail server en die zijn vandaag opgelost. Iets wat gelijk opviel in onze mailbox was het nieuws over WildStar Online. De Destination Arcterra update ging gister namelijk al live voor de spelers van de gratis game.

Spelers stappen in Arcterra, een recent ontdekt bevroren woestenij, en beginnen het avontuur tijdens hun reis om de vele mysteries van de planeet Nexus te ontrafelen.

Deze update brengt echter meer dan dit alles want het persbericht melden ook nog dat er voor solo-spelers en de groepen in de game genoeg te doen zal zijn. Daarnaast hebben we een trailer voor jullie hierboven staan.

Het nieuwe gebied is bedekt met archaïsche ruïnes, gevaarlijke wezens en eeuwenoude technologie. Het zit vol uitdagende content voor solo-spelers en groepen en bevat een nieuw verhaal gedreven onderdeel dat verder gaat met het epische verhaal van Drusera en het escalerende conflict met de kwaadaardige Entity. Arcterra brengt meer diepte in het verhaal van WildStar en biedt spelers nieuwe content, van publieke events tot tientallen eindbazen.

Lost Password