Destiny

PlayStation 4 PS3 Xbox 360 Xbox One
Follow
9.4

User Avg

Destiny: februari update, Crimson Days, 2vs 2 en meer

Destiny: februari update, Crimson Days, 2vs 2 en meer

Het heeft even mogen duren, maar de heren spreken weer tot ons. Bungie is namelijk weer terug op kantoor en liet gelijk weten wat we in februari kunnen verwachten. Toen wij het lazen begonnen we eerst te lachen, maar dat werd al snel minder. Ook wij weten niet waar Bungie mee bezig is en dat baart ons zorgen. Maar wat is er nu precies aan de hand, is wat velen zich nu zullen afvragen.

De Tower word namelijk rood gemaakt voor een speciaal evenement voor Valentijnsdag en zal net als het Festival of the Lost kleinen quest bevatten die toch niemand doet. Om dit te vieren brengen de heren ook een nieuwe modi naar de Crucible en wel Crimson Doubles, zodat je nu gezellig met zijn tweetjes het kan opnemen tegen anderen stelletjes. Het lijkt wel als of ze van Destiny een dating game willen maken. Nu is dat nog niet het ergste, maar wel zeer frappant te noemen.

We zeggen nog even niets over een grote update

We mogen het dus nog even doen met het aankomende evenement en dat laten de heren goed weten. Want vervolgens beginnen ze over een “second, larger game update”, om vervolgens te vertellen dat ze er niets over gaan vertellen. Ja, na februari update. Tot dan kunnen we gelukkig nog wel Iron Banner spelen die begint op 26 januari en eindigt een week later weer op de 2e van februari. De game mode is Rift en zal weer dikke loot voor ons verzorgen bekijk de lijst hieronder.

Available from Lord Saladin:
• Rank 3: Class Item, PlayStation Class Item
• Rank 4: Chest Piece, Scout Rifle
• Rank 5: Fusion Rifle

Available as post-game drops:
• Rank 2: Boots
• Rank 3: Chest Piece, PlayStation Helmet, Scout Rifle
• Rank 4: Fusion Rifle

Lost Password