Pokémon Go

Android iOS
Follow

Ditto nu eindelijk te vangen in Pokémon GO

Ditto Pok;emon GO

Het geintje heeft lang geduurd, maar sinds afgelopen woensdag was het moment dan eindelijk daar. Het kwam voor veel spelers ook als een grote verrassing. Want toen een trainer en pidgey dacht te vangen transformeerde deze voor zijn ogen in een Ditto.

Ditto vangen in Pokémon GO

Het vangen van deze paars blob blijkt nog en stuk lastiger te zijn dan je in eerste instantie zult denken. En als je er dan eentje hebt, ben je nog niet klaar. Je zult namelijk niet zo snel zien dat het een Ditto is. Hiermee bedoelen we dat Ditto’s voor het gevecht al getransformeerd zijn in de vaak voorkomende Pokémon. Denk hierbij aan Magikarp, Pidgey of Rattata.

Naast dat Ditto nu in de game zit, worden spelers al een tijdje beloond met extra XP en stardust. Deze beloning hangt samen met het Thanksgiving evenement wat nu gaande is. Natuurlijk zijn er nog altijd Pokémon die uit de eerste generatie ontbreken. We hebben het hier natuurlijk over de legendarische Pokémon Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo en Mew. Dit terwijl er al Placeholders zijn gevonden voor Pokémon uit de 2e generatie.

Lost Password