Dragon Quest: Builders komt naar het westen

Dragon Quest: Builders komt naar het westen

Ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan van de geliefde DRAGON QUEST®-serie kondigt Square Enix Ltd. vandaag aan dat het nieuwste deel in de serie, DRAGON QUEST BUILDERS™, in oktober 2016 zal verschijnen in Europa. In dit gloednieuwe bouwavontuur kunnen spelers hun creativiteit gebruiken om een keur aan unieke voorwerpen te maken van materiaal dat ze verzamelen om zo dorpen en steden weer op te bouwen met als doel leven terug te brengen in de verwoeste wereld van Alefgard, een mensenrijk vernietigd en in het duister gedompeld door de sinistere heerser van de monsters, de Dragonlord.

In DRAGON QUEST BUILDERS dienen spelers een keur aan gebouwen neer te zetten terwijl ze steeds veeleisender verzoeken krijgen van verwachtingsvolle inwoners op zoek naar een nieuw thuis. Ga op onderzoek uit in een volledige open sandbox-wereld gecombineerd met een meeslepend en charmant DRAGON QUEST-verhaal waarbij je het gevecht aangaat met iconische DRAGON QUEST monsters en prachtig ontworpen 3D personages tegenkomt. Dankzij de intuïtieve besturing bouw je met DRAGON QUEST BUILDERS binnen no time de torens en kastelen van je dromen!

DRAGON QUEST BUILDERS wordt in oktober 2016 in Europa uitgebracht voor het PlayStation®4 computerentertainmentsysteem en PlayStation Vita (uitsluitend digitaal). Ga voor meer informatie naar www.dragonquest-game.com

Om het 30-jarig bestaan van de DRAGON QUEST-serie te vieren is DRAGON QUEST HEROES: The World Tree’s Woe and the Blight Below™ tot dinsdag 31 mei via STEAM verkrijgbaar voor de actieprijs van €33,49 (normale prijs €49,99). Ga voor meer informatie naar http://store.steampowered.com/app/410850.

Lost Password