Super Smash Bros. Wii U/ 3DS

Nintendo 3DS Nintendo Wii U
Follow

Drie nieuwe fighters komen naar Super Smash Bros. voor Wii U en 3DS

Nintendo kwam vandaag met een video van wel een half uur lang. In deze video komt veel informatie naar voren. Er word gesproken over drie nieuwe personages met elk zijn/ haar eigen stage. Wat met deze nieuwe personages de teller op 58 stages zet.

Uit de game Fire Emblem Fate krijgen we de karakter Corrin en laten we hier bij Game On eerlijk zijn. Deze karakter boeit ons totaal niet. De Fire Emblem games zijn zeer goed, maar kom op tegen Cloud uit Final Fantasy VII kan geen enkele karakter uit de Super Smash op.

En echte verrassing was het niet aangezien Nintendo eerder al informatie van Cloud in een Nintendo Direct naar buiten bracht. Nu we ook weten dat we twee verschillende Clouds krijgen één uit FFVII en één uit de film Advent Children kan in elk geval onze dag niet meer stuk en dan is er ook nog dat kleinen dingetje in de stage die je bij Cloud krijgt. In één word summonings.

Bayonetta

Last but not least Bayonetta alle twee de versies zitten in de DLC zowel het origineel als Bayonetta uit deel 2. Nintendo vroeg tevens de fans welke karakter ze graag in Super Smash zou de willen zien en Byonetta was het populairst in Europa. De Amerikaanse fans kregen haar niet verder als een vijfde plek.

Alle personages zullen ook een Amiibo krijgen waneer deze zullen gaan verschijnen is nog bekend.

Lost Password