Dragon Nest

PC
Follow

Europese servers Dragon Nest verliest 2 jaar data

Europese servers Dragon Nest verliest 2 jaar data

Wij Europeanen hebben het maar zwaar komen game’s hier gemiddeld later uit dan in de rest van de wereld krijgen we nu weer voor onze kiezen dat we 2 jaar data kwijt zijn in Dragon Nest. Dit levert natuurlijk de nodige discussie’s op maar zet ook kwaad bloed bij de spelers van de game, hoewel Shanda Games aanbied de meeste data terug proberen te halen en een compensatie aanbied zijn er spelers die hier geen genoegen mee zullen nemen en de game zullen verlaten helaas.

Shanda Games zegt dat het redelijk in staat is om buiten de servers om veel zo niet alle data terug te hallen is en daar dus op het moment mee bezig zijn zo zal je als je inlogt en jouw data is terug gehaald 2 dingen in je inventory vinden, de items,gold etc die je kwijt was en een compensatie item wat deze inhoud weten wij bij Game On ook even niet evenmin weten wij of daar ook de behaalde achievements bij terug te halen zijn.

Hoe dan ook Shanda Games zal er alles aan doen om het de gebruikers van Dragon Nest naar de zin te makken en hun data in zoverre mogelijk is terug te hallen. Het probleem zo word beweert door anderen is dat de servers zijn gehackt wij weten echter niet of dit waar is daar wij daar geen bevestiging van krijgen op het moment.

Lost Password