F1 2019 komt deze week nog uit

F1 2019 komt deze week nog uit

Binnenkort is het zover, dan zal Codemasters nieuwe F1 2019 game uitkomen. Met het Formule 1 in volle gang kunnen we straks ons eigen avontuur starten op de bekende race tracks.

Gamers die de Legends Edition hebben gekocht krijgen drie dagen eerder toegang tot de game op ieder platform. Om dit en de lancering te vieren hebben de makers nog een laatste trailer geplaatst op hun Youtube kanaal.

Omdat de game al een tijdje in ontwikkeling is zal de game alleen het 2018 seizoen bevatten van de F2. Het 2019 Seizoen zal later via gratis DLC beschikbaar worden gemaakt. De game zal ook een career mode krijgen, deze modi zal erg realistisch zijn. Zo kan je transfers doen voor de racers, partnerschappen aangaan met bijvoorbeeld Redbull en kan je ook als het slecht gaat degraderen.

F1 2019 Launchfeest

Zondag 30 juni is het zover, dan woord de game gelanceerd tussen de fans. Ziggo organiseert in de Ziggo Dome het Ziggo F1 Live evenement. Bezoekers van dit evenement krijgen voor aanvang van de race de mogelijkheid om aan de hand van F1 2019 in een racesimulator een snelle rondetijd neer te zetten. Bezoekers met de snelste rondetijden gaan naar huis met de F1 2019 game. Mocht je er bij willen zijn dan kan dit door hier je tickets te kopen. Ik heb gelukkig onze tickets al veilig kunnen stellen. Heb jij dit ook al gedaan ben jij er bij? Laat het ons weten in de reacties en misschien zien wij jou wel daar.

Lost Password