FIFA 17 krijgt nieuwe mode genaamd The Journey

Zojuist maakte EA via haar EA Play bekend dat FIFA 17 dankzij de Frostbite engine een filmisch verhaal zal krijgen genaamd The Journey. In dit verhaal maken we kennis met diverse personages die zowel de voetballer trainen als de voetballer zelf.

Wij omarmen de kracht van de Frostbite-engine om een nieuwe meeslepende ervaring te kunnen brengen aan de FIFA-franchise en geven spelers de kans om hun eigen voetbalverhaal te beleven door de ogen van een professionele voetballer,” zegt Nick Channon, Senior Producer. “The Journey maakt dat mogelijk door authenticiteit, interacties en je prestaties op het veld die het verhaal bepalen.

De grote vraag is natuurlijk wat veranderd er verder in de game?

Set Piece Rewrite – Nieuwe penalties, vrije trappen, corners en ingooien brengen creativiteit en variatie in elke dode bal-situatie.

Physical Play Overhaul –  Pushback Technologie (U.S. Patent-Pending) verandert de manier waarop spelers de fysieke interactie aangaan in iedere situatie en introduceert een nieuw afschermingssysteem dat spelers meer controle geeft wanneer ze in balbezit zijn of strijden om de bal.

Active Intelligence System – Een gloednieuw intelligent systeem geeft spelers de mogelijkheid om ruimtes beter in te schatten en te classificeren waardoor er slimmere beslissingen genomen kunnen worden zonder de bal. Spelers kunnen gebruik maken van een aantal New Run Types, zoals fake, directe en stunted loopacties om zonder de bal toch meer actief te blijven.

New Attacking Techniques – Nieuwe mogelijkheden tijdens de aanval geven spelers meer gelegenheid om voor het doel kansen te creëren en af te maken. Zet teamgenoten in positie met een Threaded Through Pass en maak fantastische doelpunten met Driven Finish of een Downward Header.

Lost Password