Final Fantasy XIV Online viert vierde verjaardag met 2 weken vol speciale evenementen

Final Fantasy XIV Online viert vierde verjaardag met 2 weken vol speciale evenementen

De FINAL FANTASY® XIV Online-community viert de vierde verjaardag van de veelgeprezen MMO. De festiviteiten volgen op de succesvolle lancering van Stormblood™, het tweede expansion pack voor de titel dat recent verscheen.

Om deze belangrijke verjaardag te vieren, komt het FINAL FANTASY XIV Online-ontwikkelteam op 2 september met een speciale, 14 uur durende livestream. Tijdens deze stream kunnen fans onder meer genieten van de 28e aflevering in de ‘Letter from the Producer LIVE’-serie en gesprekken met het ontwikkelteam en andere speciale gasten, terwijl het team leuke in-game uitdagingen moet voltooien!

Spelers kunnen ook een eerste blik werpen op de Patch 4.1 content, terwijl Yasumi Matsuno (FINAL FANTASY XII / FINAL FANTASY TACTICS) zich aansluit bij producer en director Naoki Yoshida om te vertellen over “Return to Ivalice”, de komende alliance raid voor 24 spelers. Als speciale gastontwikkelaar zal Matsuno het scenario voor deze raid schrijven, waarmee hij de wereld van Ivalice naar FINAL FANTASY XIV Online brengt.

XIV cms 1.jpg

“Het afgelopen jaar zat vol memorabele momenten,” zegt Naoki Yoshida voorafgaand aan de stream. “Van fanfestivals in Las Vegas, Tokio en Frankfurt tot de lancering van Stormblood. We voelen ons vereerd door de aanhoudende support van onze spelers, en zijn dolgelukkig om deze verjaardag samen met hen te vieren. Ik wil graag onze dank betuigen aan de hele community, die inmiddels bestaat uit 10 miljoen Warriors of Light, voor hun ondersteuning tot op heden. Ze kunnen uitzien nog meer spannende dingen in de toekomst!”

Als één van de talrijke evenementen ter ere van deze verjaardag host Koji Fox van het FINAL FANTASY XIV Online-lokalisatieteam een panel tijdens PAX West, van 10:00 – 11:00 uur op 2 september. Tijdens dit panel zal Fox vragen beantwoorden over het verhaal en de lokalisatie. De livestream van het panel is te zien op het officiële Twitch-kanaal van PAX: http://sqex.to/PAXTwitch

De viering van het vierjarige bestaan begon afgelopen weekend al in de game met het  seizoensevenement “The Rising”, bestaande uit leuke activiteiten en spannende beloningen. Daarnaast is er de Mega Mog Station Sale die loopt tot 26 september en 30% korting geeft op een breed aanbod items in de winkel. Meer details over deze promoties is te vinden op respectievelijk http://sqex.to/TheRising2017 en http://sqex.to/MegaMogSale

XIV cms 2.jpg

De FINAL FANTASY XIV Free Trial moedigt spelers aan om zich aan te sluiten bij de miljoenen avonturiers in het rijk Eorzea™. De gratis proefversie laat iedereen van alle content genieten tot level 35, tot acht speelbare personages maken, en de verschillende speelbare rassen, klasses en jobs proberen zonder speeltijdbeperkingen. Nieuwe spelers die de gratis proefversie willen proberen, kunnen zich hier registreren: http://freetrial.finalfantasyxiv.com/.

Alle edities van FINAL FANTASY XIV Online, inclusief de FINAL FANTASY XIV: Stormblood expansion, zijn hier te koop in de Square Enix® Online Store: http://sqex.to/FFXIVStore

 

Lost Password