Final Fantasy XV

PlayStation 4 Xbox One
Follow

FINAL FANTASY XV nu verkrijgbaar voor mobiele apparaten eerste hoofdstuk is gratis

FINAL FANTASY XV nu verkrijgbaar voor mobiele apparaten eerste hoofdstuk is gratis

Square Enix Ltd. maakte 9 februari bekend dat Final Fantasy XV poket edition vanaf die datum is uitgekomen voor diversen mobiele apparaten het eerste deel wat overigens gratis is is te downloaden via de App Store, Play Store en de Amazon App Store. Beleef op deze manier de avonturen van Final Fantasy XV waar en wanneer jij dat wilt. Dankzij de unieke stijl en de aanraakbesturing is deze titel nu dus toegankelijker dan ooit.

Deze titel gie overigens uit 10 delen bestaat verteld het verhaal van kroonprins Noctis en zijn wapenbroeders Promto, Ignis en Gladiolus de delen 2 tot 10 kunnen zowel los als in een pack gekocht worden.

Over FINAL FANTASY XV POCKET EDITION


Noctis, de kroonprins van Lucis staat op het punt te trouwen met Lady Lunafreya van Tenebrae, als symbool van de beloofde vrede tussen de naties Lucis en Niflheim. Noctis weet dan nog niet dat hem een zware reis wacht.

Deze titel ondersteunt iPhones en iPads met iOS 11.1 of nieuwer, sommige Android-apparaten met Android 5.0 of nieuwer, en Amazon Fire HD 10 (2017). Deze titel zal in 2018 ook verschijnen voor Windows 10-apparaten en tvOS. Meer details over de game zijn te vinden op de officiële website.

Lost Password