FINAL FANTASY X/X-2 HD Remaster. nu verkrijgbaar op steam

FINAL FANTASY X/X-2 HD Remaster. nu verkrijgbaar op steam

Inal Fantasy X/X-2 HD Remaster voor STEAM bevat diverse nieuwe features:

  • Personages, monsters en omgevingen zijn verfijnd in HD-detail, resulterend in een uitgebreidere en diepgaande visuele FINAL FANTASY-spelervaring
  • Geremasterde en opnieuw gearrangeerde achtergrondmuziek
  • International Edition-content
  • Automatische opslagfunctionaliteit en 5 game boosters, inclusief modi voor hoge snelheid en geen confrontaties
  • Complete Steam-ruilkaarten en achievements

FINAL FANTASY X/X-2 HD Remaster brengt twee tijdloze klassiekers naar de huidige generatie fans, zowel oud als nieuw, en is nu helemaal geremasterd in ongelooflijke High Definition.

FINAL FANTASY X vertelt het verhaal van Tidus, een blitzball-ster die de jonge, mooie bezweerder Yuna vergezelt op haar missie om de wereld van Spira te behoeden voor een oneindige cyclus van verwoesting, die wordt veroorzaakt door de kolossale dreiging Sin.

 

FINAL FANTASY X-2 keert terug naar de wereld van Spira, twee jaar na het begin van de Eternal Calm. Na een mysterieuze maar bekende beeltenis in een bol te hebben gezien, wordt Yuna een Sphere Hunter en begint ze samen met haar reisgezellen Rikku en Paine aan een quest rond de wereld om de antwoorden op het mysterie in de bol te vinden.

 

T/M 19 april is de game ook nog eens goedkoper de  verlaagde prijs is € 19,99 (normale prijs: € 24,99) dus wat let je haal op die game.

Trailer

Lost Password