Fire Emblem Fates

Nintendo 3DS
Follow

Fire Emblem Fates: Birthright en Fire Emblem Fates: Conquest vanaf 20 mei verkrijgbaar

Fire Emblem Fates: Birthright en Fire Emblem Fates: Conquest vanaf 20 mei verkrijgbaar

Hoofdrolspeler Corrin is opgegroeid als lid van de koninklijke familie van Nohr. Zijn leven krijgt een verrassende wending als bekend wordt dat hij eigenlijk is geboren in buurland Hoshido, en als kind is ontvoerd door de kwaadaardige King Garon. Nu er oorlog dreigt tussen de twee landen, moet de speler beslissen of hij zijn thuisland Hoshido verdedigt in Fire Emblem Fates: Birthright, of de kant kiest van de familie waarin Corrin opgroeide en het opnemen tegen Garons troepen in Fire Emblem Fates: Conquest. Het verhaal wordt op 9 juni afgesloten met het downloadbare deel Fire Emblem Fates: Revelation, waarin spelers weigeren een kant te kiezen en de werkelijkheid over de strijd tussen de twee koninkrijken wordt onthuld.

Trailer

Vanaf 20 mei verschijnt op regelmatige basis downloadbare content in de vorm van nieuwe maps. Je kunt 11 maps en bonus content  apart kopen, of Map Pack 1 aanschaffen voor € 17,99 en de verschillende maps ontvangen op het moment dat ze verschijnen. Map Pack 1 is in verhouding goedkoper dan alle maps apart aan te schaffen.

Screenshots

Dus wat ga jij doen, ga jij strijden voor de familie die ze opvoedde in Fire Emblem Fates: Conquest of voor hun werkelijke moederland in Fire Emblem Fates: Birthright.

Lost Password