Nintendo Switch

Nintendo Switch
Follow

Gaat de Nintendo Switch 249,- euro kosten in Europa?

Gaat de Nintendo Switch 249,- euro kosten in Europa?

Het is altijd het zelfde liedje. Nintendo laat iets nieuws zien, maar vertellen ons niet alles, Het gehele internet duikt er op en nog geen paar maanden later denkt iedereen het antwoord op al onze vragen te weten. Zo ook nu weer met de releasedatum en prijs van de Nintendo Switch.

Een retailer uit de UK garandeert dat iedereen die de Nintendo Switch nu in de Pre-Order aanschaft, het systeem voor £198.50 mee krijgt. Als wij deze prijs aanhouden en omrekenen komen wij uit op € 234,25 en laten we eerlijk zijn dit is geen prijs die we van Nintendo gewend zijn. Toen de Ninendo Wii U uitkwam in 2012 moesten we voor de basis set al € 299,- betalen en voor de zwarte versie met meer opslag € 349,-.

Wat denken wij dat de Nintendo Switch zal gaan kosten!

Als we is logische gaan kijken, net als we met onze voorspelling deden van hoe de Nintendo Switch er uit zou gaan zien. Dan komen wij al snel op een prijs die veel meer lijkt op wat we van Nintendo gewend zijn. Er natuurlijk vanuit gaande dat Nintendo in de Nintendo Switch gebruikt maakt van de Tegra X1 chip van nVidia.

Dit alles mee genomen en de prijs die de UK retailer er voor vraagt, komen wij op een bedrag van 249 euro uit. nVidia verlaagde eerder al haar prijzen op producten die deze chip bevatten en komen nu dus veel meer in de buurt van onze prijsverwachting van de Nintendo Switch. De chip zal tot 4k op 60 Hz kunnen tonen en op 1080p wel tot 120 Hz. Voorlopig zijn dit natuurlijk speculaties, maar wij denken aardig in de buurt te zitten, net zoals met het uiterlijk van de Nintendo Switch wat wij al maanden voor de onthulling toonde.

Laat ons in de reacties weten wat jullie denken. Zal de Nintendo Switch voor 249 euro over de toonbank gaan en zullen jullie hem voor deze prijs aanschaffen? Wij lezen het graag hier onder terug.

Lost Password