Call Of Duty: Black Ops III DLC 1

Het was altijd zo dat we Call of Duty DLC eerder op de Xbox Console kregen, maar nu heeft PlayStation de deal en mocht ik dus wat tijd door brengen bij een vriend met een PlayStation 4. De vier nieuwe maps zijn natuurlijk weer goed in elkaar gezet door het team van Treyarch, maar dat is niet wat ons op kantoor boeit het is leuk, maar onze focus ligt toch echt bij de zombies. Dit zal je ook zeker merken in onze review.

Multiplayer is leuk, maar wat is er met de map Rise?

Wij zijn meer van de Zombie mode en dit is altijd al zo geweest, de zombies van AW vonden we niet echt boeiend en waren dus zeer blij met de release van BO 3! Nu we de nieuwe DLC hebben rond gespeeld kunnen we zeggen dat de MP Maps niet slecht zijn. De MP DLC brengt ons drie nieuwe maps en een remake. Het gaat hier om Skyjacked, Rise, Splash en Gauntlet. De remake van Hijacked is echt fucking vet deze kleinen map kent ook wat vernieuwingen, zo word eindelijk weer gebruik gemaakt van het onderste gedeelte van de map. Dit dankzij het gat aan de zijkant in het origineel werd deze weg bijna niet meer gebruikt en zat je er eigenlijk alleen maar als je naar de WC moest of als je telefoon kreeg.

Splash is een waterpark met glijbanen, een hoop water en een leuk strand gebied. Gaunlet is een onderzoekscentrum met meerderen gebieden bestaande uit een oerwoud gebied, doet ons denken aan Shi No Numa, een sneeuw gebied en een stad. Dit zorgt voor variatie en in de diverse game modes word elk gebied goed gebruikt. Een map wat in deze map pack op een minder goede wijzen aan bod komt is Rise. Rise lijkt wel gerust zo van oh shit we moeten nog een map maken. De map knalt ook niet zo lekker weg als de anderen drie al zeg ik het zelf.  Kort om de MP van DLC 1 is zeker niet slecht en houd MP spelers zeker nog even bezig. Dat gezegd hebbende snel door met de Zombies.

Treyarch WTF ik snap er even niets meer van!

Treyarch staat er om bekend om ons achter te laten met Mindfucks en denk niet dat je iets van ze los krijgt. Laatst in een interview waren ze ook al erg vaag over of er nog Easter Eggs waren die we nog niet hadden gevonden. Hun antwoord daar op was “kijk maar is goed naar de World at War Bio’s”, dafuck, wat!

Dit is waarom we zo houden van Zombies, er is zoveel te ontdekken en sommige EE`s die Treyarch in haar zombie mode stopt word pas jaren naar release ontdekt. Er worden diverse Ciphers verstopt die wij de speler mogen gaan oplossen er zit een dikke Easter Egg in met veel verhaal en mensen dachten dat we een nieuwe Moon Remake zouden zien. Dit allemaal dankzij Teasers die Treyarch vrijgeeft. Maar Der Eisendrache is een andere kijk op de Black Ops 1 map Moon. Het speelt namelijk af tijdens het einden van BO 1 alleen dit maal moeten we wat er op de maan gebeurden stoppen. Dah Fuck, wat, ja inderdaad in Black Ops 3 gaan we alles wat er gebeurt in Bo 1 en 2 tegen houden. Jason Blundell zij eerder al dat we een soort van conclusie zouden krijgen op de zombie verhaal lijn en wat had die gelijk.

Als de map begint komen de vier aan in Griffin kasteel ook wel bekend als Eagles Nest een raket met daar in Takeo in een live support kist word gelanceerd en onze quest voor de Easter Egg begint. Het doel van de vier zombie slachters is om de kist waarin Takeo zit te bemachtigen maar dit gaat niet volgens plan. Namaten je verder raakt in het verhaal volgt het enen naar het anderen WTF moment en zul je denken. Nee dit gebeurt echt niet, WTF Jason gebeurt dit echt. De heren hadden echter drie jaar om te verzinnen wat ze met het verhaal gingen doen. Ze lieten ons ook drie jaar na denken over wat er gebeurde na de Easter Egg in Origins.

We weten dus eindelijk wat dat betekent en ook weten we dat deze DLC map te maken heeft met de maan map. De hondjes zijn terug en onze grote vriend uit Origins is terug gebracht. Ik geef je een hint hij zit in een panser en valt uit de lucht! En of dat nog niet genoeg is zit er een fucking vet gevecht in de Easter Egg met een Boss, dit is nog nooit eerder gebeurt in een zombie map.

Oké, genoeg gezegd over Der Eisendrache en laten we hopen dat we snel met deze map pack aan de slag kunnen op de Xbox One. Want mijn vrienden worden gek van een bepaalde gozer die tot midden in de nacht op hun bank zit.

Conclusie

Vier DLC maps om de MP fans tot de volgende DLC bezig te houden en een zombie map vol geheimen, veel verhaal en damn die Easter Egg. We weten een stuk meer over de zombie verhaal lijn, maar Treyarch zou Treyarch niet zijn als er net zoveel vragen beantwoord zijn als dat er bij zijn gekomen. Damn You Treyarch! Nu moeten we DLC 2 ook spelen als of we dat niet van plan waren maar toch. Ik kan iedereen die Black Ops 3 heeft aanraden deze DLC te gaan spelen, want zowel de MP als de Zombies zijn zo goed.

Pluspunten

  • drie Mp Maps spelen lekker weg
  • Zombie mode fucking goed
  • Dikke Easter Egg om op te lossen

Minpunten

  • Rise is niet zo goed
9

Verbluffend

Lost Password