Infestation World Sneak Peek Preview

Onlangs hadden we de kans dankzij Electronics Extreme om hun game eerder dan wie dan ook te spelen. Hiervoor willen wij de makers bedanken, de game hebben we ondertussen gespeeld en het is tijd om in deze Sneak Peek Preview terug te kijken op de tijd die wij op de server hebben door gebracht.

De jacht op de Youtubers en andere pers

Het eerste uur op de server heb ik live via mijn eigen Twitch Kanaal mogen livestreamen, mocht je is willen mee kijken ik stream regelmatig nieuwe releases op dat kanaal. In dit eerste uur hebben we veel geleerd, een ding zeker vertel nooit aan andere op de server je locatie. Want naast de zombies, die echt niet leuk zijn, zijn er ook nog andere spelers die voor je spullen gaan en als je dood gaat moet je drie minuten wachten om je personage te revive. Natuurlijk kan je ook gewoon een ander personage pakken.

Nadat we eenmaal door hadden hoe deze game werkt zijn we zelf op jacht gegaan naar de anderen mensen op de server. Of dit wel een goed idee was weten we nog steeds niet. De eerste die we tegen kwamen ging vrij snel neer, maar na ruim een uur rond te hebben gelopen op de server werden we al snel zelf opgejaagd door een hoorde zombies. Na wat ren werk kwamen we ergens achter, zombies kunnen in deze versie alleen rennen in een bepaalde ruimte als ze in de buurt komen hiervan kan je stoppen en ze stuk voor stuk neer steken. Dit is natuurlijk een early early versie en binnenkort op 6 april mogen er wat gelukkige bij op de server waar wij opzitten. Meld je dus snel aan op Infestationworld.com.

Voorlopige conclusie

Voorlopig hebben we een solide game, echter zijn er nog wat kleinen dingen die aangepast moeten worden, maar wij gaan in elk geval onze bevindingen doorspelen aan de studio. De game ziet er goed uit en er is een super grote map. Gedeeltes vol met zombies zijn echter nog zeer irritant om te doorzoeken, maar dit is simpel weg gewoon omdat we nieuw zijn in deze wereld. Wil je meer weten over deze game volg hem dan op deze site en hopelijk hebben we binnenkort wat meer video content.

Lost Password