Xbox One

Follow

Games with Gold September 2017

Games with Gold September 2017

Xbox one bezitters kunnen deze maand er weer lekker voor gaan  zitten want er kommen weer een paar leuke games aan. We beginnen 1 september met Forza 5 die je de hele maand kan downloaden daarna is het de beurt aan Oxenfree die vanaf 15 september tot en met 15 oktober te downloaden zal zijn.

Forza 5 is een race game van de bovenste plank je zal er niet snel een betere vinden zeker niet voor de Xbox al hoewel deze game natuurlijk op het racen is gericht kan je je als grafisch artiest ook aardig bewijzen in deze race sim want je kunt maar liefst 4000 lagen stikkers/lak op je wagen plakken en met verkleinen, vergroten en draaien kan je op die manier fraaie kunstwerkjes op je wagen toveren. Je krijgt als gold lid Forza 5: Racing Game of the Year Edition.

Oxenfree is een bovennatuurlijke triller over een groep vrienden die ongewild een portaal open voor geesten. Speel als Alex, een slimme, rebelse tiener die haar nieuwe stiefbroer Jonas meeneemt naar een nachtelijk feest op een oud militair eiland. Het gaat echter fout wanneer zij een poort openen die verschillende geesten los laat op het eiland.

Voor Xbox 360 en Backward Compatible ook op Xbox one te spelen. Van 1 tot 15 september Hydro Thunder Hurricane en van 16 tot en met 30 september Battlefield 3

Lost Password