Nintendo Switch

Nintendo Switch
Follow

[Gerucht] Nintendo NX zal samenwerken met PlayStation 4, en anderen apparaten.

[Gerucht] Nintendo NX zal samenwerken met PlayStation 4, en anderen apparaten.

Even dacht ik dat ik mijn ogen niet kon geloven toen ik dit tegenkwam op twitter.

Let hierbij even op de bron vermelding die ook in de tweet staat. De bron is namelijk David Gibson een zeer gerespecteerd persoon op een hele belangrijke positie in de Japanse financiële industrie.

Als dit gerucht waar is dan is Nintendo dus ook druk met geheime onderhandelingen met PlayStation, Microsoft en anderen hardware producenten dat kan niet anders. Ik heb altijd al gedacht dat de Nintendo NX zoiets zou zijn maar om dit nu te lezen is toch nog steeds een verassing.

Wat denken jullie van dit gerucht? Laat het hieronder maar weten in een berichtje.

Lost Password