Hyrule Warriors Legends

Nintendo 3DS Nintendo Wii U
Follow
7.9

User Avg

Hyrule Warriors Legends verkoopt zeer goed in Japan

Hyrule Warriors Legends

Hyrule Warriors Legends doet het goed in Japan zo blijkt uit de vandaag verschenen cijfers. Het Japanse Media Create kwam met cijfers omtrent de verkoop van Hyrule Warrior Legends. Volgens Media Create heeft de game in de eerste week al 54,479 kopieën verkocht en dit is niet iets om naast je neer te leggen.

Hyrule Warriors Legends verkoopt 60% van totaal geleverde games

Toen Hyrule Wariors voor de Nintendo Wii U verscheen verkocht Nintendo maarliefst 69,090 exemplaren en nu op de Nintendo 3DS weet de game 54,479 keer over de toonbank te gaan. Het gaat hier dus over 60% van wat er in totaal is aangeleverd aan winkels in Japan.

We kunnen dus wel stellen dat het goed gaat met Nintendo in Japan. De handheld van Nintendo heeft het altijd al goed gedaan in Japan, maar deze cijfers hadden wij van Game On in elk geval niet verwacht. Of de Hyrule Warriors Legends hier in Europa ook zo goed zal gaan verkopen valt nog maar te bezien.

Voorlopig duurt het nog wel even voordat we hier in Europa met Hyrule Warriors Legends aan de gang kunnen gaan. Hyrule Warriors Legends zal op 24 maart uitkomen in Europa voor de Nintendo 3DS.

Lost Password