Indie games om naar uit te kijken: We Happy Few

We Happy Few een Survival ervaring als nooit te voren! Just take your Joy!

Indie games om naar uit te kijken: We Happy Few

In dit terug kerende artikel gaan we kijken welke games het waart zijn om naar uit te kijken. Voornamelijk zullen we het hebben over Indie games, maar er zullen zo nu en dan ook wel is AAA games voor bij komen. Dit maal viel ons oog op We Happy Few een game die ons erg doet denken aan de eerste Bioshock. Geen gekke vergelijking. Alles en iedereen houdt je in de gaten, draagt maskers en de bewoners van deze stad zijn niet bepaald blij met je komst.

Dat we deze Indie game vergelijken met een Tripple A productie als Bioshock mogen we gerust een compliment noemen. Dat het door de sfeer ons doet denken aan Bioshock wil nog niet zeggen dat de gameplay het zelfde is. Ik heb heel wat survival games mogen spelen in mijn gamer jaren. De laatste game was 7 Days to Die een survival titel die zich afspeelt in een wereld vol zombies. Nu hoor ik je denken wat hebben deze twee titels gemeen? Nou dat is vrij simpel, net als deze super vette survival game heeft We Happy Few ook een dag en nacht systeem. Naast dit zul je ook voedsel moeten verzamelen en diverse meters blijven checken. Rot voedsel laat je trouwens vreemd genoeg bloeden. Het doel van de game lijkt voor nu het ontsnappen van al deze blije mensen en het regime van Jack een van de personages uit de game.

Wat weten we tot nu toe?

  • Neem je Joy om aan diverse situaties te ontsnappen.
  • Je hebt voedsel en water nodig om te overleven.
  • De wereld waar je in overleeft is zeer groot.
  • Je leeft ondergronds en gaat alleen naar boven om te overleven.
  • Dood is dood je kan niet je save opnieuw laden.
  • Iedere keer dat je sterft zal je in een nieuwe stad starten.

Voor nu weten we niet echt veel van de game, maar we kijken zeer uit naar We Happy Few. Mocht je deze game ook interessant vinden, volg de game dan door boven aan deze pagina op de Volg knop te drukken want zodra wij meer weten, zullen we het zeker laten weten. We Happy Few staat geplant voor juni 2016 op PC & Xbox One.

Lost Password