Iron Maiden komt met een nieuwe game.

Iron Maiden komt met een nieuwe game.

Wist Iron Maiden ons in 1999 al eens te verassen door een album en een game uit te brengen met dezelfde titel probeert de hard rock band het dit jaar nog maar eens een keer en komen zij dus met een nieuwe game.

jpg

Iron Maiden: Legacy of the Beast zal een free to play actie rpg zijn die zich afspeelt in de Iron Maiden mythologie. En zal deze zomer uitkomen voor iOS en Android.

De game is het werk van  Roadhouse Interactive, 50CC Games en Iron Maiden. Roadhouse is verantwoordelijk voor Warhammer 40,000: Carnage and Food Battle: De Game voor YouTube comedy act SMOSH. Het team werkte samen met de mensen van Iron Maiden die het team op hun beurd weer toegang gaf tot alle kluizen van de rock band.

As a lifelong fan, I have always thought that Maiden’s music, lyrics and cast of characters would provide the perfect basis for a deep RPG experience

Zei Roadhouse baas James Hursthouse.

Ik ben ook een Iron Maiden fan geweest in vroegere jaren en zal deze game dus zeker gaan checken en uiteraard zullen wij jullie ook verder op de hoogte houden

Lost Password