Just Cause 3

PC PlayStation 4 Xbox One
Follow

Just Cause 3 Mech Land Assault zal op 3 juni verkrijgbaar zijn

Just Cause 3 Mech Land Assault zal op 3 juni verkrijgbaar zijn

Just Cause 3 Mech Land Assault het tweede pakket van de Air, Land en Sea Expansion pass zal vanaf 3 juni verkrijgbaar zijn voor de pass houders. Mensen zonder deze genoemde pas zullen nog 7 dagen langer moeten wachten dit laat Square Enix aan ons weten via een persbericht. In de expansie zullen we naar een nieuw eiland gebracht worden met de naam Lacrima, wat de thuisbasis is van een verlaten eDen-onderzoeksbasis.

Just Cause 3 Mech Land Assault kenmerken

  1. Bestuur twee soorten krachtige Mechs en rijd overal in Medici.
  2. Gebruik de Gravitational Remote Influence Projector of “GRIP” van de Mech om vijanden aan te trekken of voorwerpen naar ze te schieten.
  3. Spring en vermorzel helikopters vanuit de lucht of plet tanks met de “Force Pulse”-aanval van de GRIP.
  4. Bewijs hoe goed je bent en verdien upgrades in Mech arena-uitdagingen.
  5. Laat een Rebel Mech-vriend komen voor extra vuurkracht als je het zwaar krijgt.
  6. Bevat een krachtig nieuw energiewapen: het Bavarium Power Core-geweer.

“De Bavarium Wingsuit uit de Sky Fortress DLC heeft de manier waarop Rico door Medici reist fundamenteel veranderd. Deze keer wilden we op een vergelijkbare manier de interactie tussen Rico en zijn omgeving veranderen”, verklaart Tobias Andersson, Senior Producent bij Avalanche Studios. “Met de nieuwe Mechs kan Rico vijanden, voertuigen en chaosobjecten gooien als tennisballen, zodat de fysica nog leuker wordt. Of je nu jongleert met een kleine wagen of helikopters uit de lucht slaat, de Mechs geven je de kans om op een creatieve en explosieve manier rotzooi te schoppen in de omgeving.”

De nieuwe DLC is los voor 12 euro verkrijgbaar en via seasonpass echter een stukje goedkoper. Deze pas kost maar 25 euro en je krijgt er drie DLC’s voor.

Lost Password