KINGDOM HEARTS-SERIE DEBUTEERT OP PC VIA DE EPIC GAMES STORE

KINGDOM HEARTS-SERIE DEBUTEERT OP PC VIA DE EPIC GAMES STORE

Disney en Epic Games maken bekend dat de KINGDOM HEARTS-serie op 30 maart 2021 via de Epic Games Store voor de allereerste keer naar pc komt. Tijdens de Epic Games Store Spring Showcase 2021 werd bekendgemaakt dat pc-gamers met Sora, Donald en Goofy op avontuur kunnen gaan in twee klassieke KINGDOM HEARTS-verzamelingen, samen met het hooggeprezen KINGDOM HEARTS III + Re Mind (DLC) en de onlangs uitgebrachte ritmische-actietitel KINGDOM HEARTS Melody of Memory. Het gaat in totaal om 11 magische ervaringen die samen de “Dark Seeker Saga” vormen en goed zijn voor honderden uren magisch speelplezier.

KINGDOM HEARTS series Epic Games Store Announcement-trailer

“Het is echt een groot genoegen om zoveel KINGDOM HEARTS-avonturen naar pc-gamers van over de hele wereld te brengen”, aldus producer Ichiro Hazama. “Onze samenwerking met Epic Games is begonnen met de ontwikkeling van KINGDOM HEARTS HD 2.8 Final Chapter Prologue, en sindsdien heeft het team van Epic Games ons aan alle kanten geholpen om dit mogelijk te maken. Ik ben heel blij dat zoveel nieuwe spelers de actie, magie en vriendschap van KINGDOM HEARTS op pc kunnen ontdekken en ervan kunnen genieten.”

Hieronder een volledig overzicht van de KINGDOM HEARTS-titels die naar de Epic Games Store komen:

KINGDOM HEARTS HD 1.5+2.5 ReMIX

  • KINGDOM HEARTS FINAL MIX
  • KINGDOM HEARTS Re:Chain of Memories
  • KINGDOM HEARTS 358/2 Days (HD Remastered cinematics)
  • KINGDOM HEARTS II FINAL MIX
  • KINGDOM HEARTS Birth by Sleep FINAL MIX
  • KINGDOM HEARTS Re:coded (HD Remastered cinematics)

KINGDOM HEARTS HD 2.8 Final Chapter Prologue

  • KINGDOM HEARTS Dream Drop Distance HD
  • KINGDOM HEARTS 0.2 Birth by Sleep –A fragmentary passage–
  • KINGDOM HEARTS χ Back Cover (movie)

KINGDOM HEARTS III + Re Mind (DLC)

KINGDOM HEARTS Melody of Memory

De digitale versies van alle KINGDOM HEARTS-titels zijn nu te pre-orderen via de Epic Games Store. Spelers die KINGDOM HEARTS III + Re Mind (DLC) aanschaffen ontvangen een exclusieve Epic Games Store “Elemental Encoder” Keyblade om in de game te gebruiken. Ga voor meer informatie naar: www.kingdomhearts.com

Lost Password