Ben jij klaar voor Monster Hunter Generations voor 3DS vanaf 15 juli verkrijgbaar

Ben jij klaar voor Monster Hunter Generations voor 3DS vanaf 15 juli verkrijgbaar

Monster Hunter Generations zal op 15 juli uitkomen, maar ben jij wel klaar voor jacht? Afgelopen week werd er meer bekend gemaakt omtrent dit spel en er werd een nieuwe trailer vrij gegeven. Natuurlijk hebben wij die trailer bij dit artikel en gaan wij dieper in op de game.

Trailer

In Monster Hunter Generations ga jij solo of samen met je vrienden op jacht naar diversen monsters die je op hun beurt weer op 20 verschillende locaties kan vinden. Tijdens het spel verzamel je voorwerpen die je kan gebruiken om sterkere wapens en pantsers te maken, zodat je nóg sterkere monsters kunt verslaan. Met de nieuwe Prowler-stand en aanpassingen om beginners te helpen, is Monster Hunter Generations het meest toegankelijke deel in de serie en het ideale instapmoment voor beginners. Met 4 verschillende stijlen van vechten en de verschillende art die je kan toevoegen aan je jager is dit de meest aanpasbare Monser Hunter in de serie.

Kortom genoeg om naar uit te kijken. Nu wil jij vast wel weten hoe de pack er uit ziet. Nou laten we daar nu mooie shots van hebben voor je die je hieronder kan zien.

Lost Password