Lego Dimensions brengt zestien nieuwe franchise naar de game toe

Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games en The LEGO® Group wisten ons vandaag te vertellen dat er zestien nieuwe franchise naar Lego Dimensions gaan komen. Dit deden ze met wat quotes en een trailer. Binnenkort natuurlijk veel meer Lego hier op de site, maar voor nu moeten jullie het hier mee doen.

“We hebben verder gebouwd op de bestaande LEGO® DIMENSIONS™ Starter Pack en breiden de gameplay mogelijkheden verder uit met deze nieuwe LEGO® ervaringen die nergens anders te vinden zijn,” aldus Tom Stone, Managing Director, TT Games. “We kunnen nu spelers nog meer aanpassingsmogelijkheden bieden die allemaal gebruikt kunnen worden in de bestaande game en packs. Battle Arenas introduceren een leuke nieuwe manier voor vrienden en familie om mee te doen aan de actie en te strijden als hun favoriete personages, wat een spannende innovatie is voor LEGO® videogames.”

“LEGO® DIMENSIONS™ is een belangrijk deel van onze LEGO® videogames portfolio en we zijn verheugd om fans veel meer iconische franchises aan te bieden, gecombineerd met nieuwe, verbeterde manieren om te spelen,” aldus David Haddad, President, Warner Bros. Interactive Entertainment. “TT Games blijft innoveren en de game-ervaring uitbreiden, waardoor spelers de digitale en fysieke gameplay kunnen combineren van een verbazingwekkende hoeveelheid entertainment merken van wereldklasse.”

“We zijn verheugd om onze samenwerking met TT Games en WBIE voort te zetten en brengen nog meer personages tot leven dankzij LEGO® DIMENSIONS™,” aldus Niels Jørgensen, Vice President, Digital Games voor de LEGO® Group. “Dankzij de videogame kunnen fans hun LEGO® speelervaring op een geheel nieuwe manier uitbreiden en de nieuwe uitbreidingspakketten bieden nog meer speelmogelijkheden dankzij boeiende merken.”

Lost Password