Lego Worlds online multiplayer aangekondigd

Spelers kunnen samen verkennen, ontdekken en bouwen

Lego Worlds online multiplayer aangekondigd
Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games en The LEGO Group kondigen gister aan dat LEGO® Worlds, de LEGO speelervaring die volledig uit digitale LEGO® stenen bestaat, een online multiplayer toevoegt. De nieuwe   online multiplayer optie geeft twee spelers de kans om samen elkaars wereld te verkennen, samen te bouwen, en deel te nemen aan gezamenlijke en competitieve spelervaringen die spelers zelf kunnen bouwen. LEGO® Worlds is momenteel beschikbaar voor PC via Steam Early Access.
 
“Bouwen en spelen met vrienden staat centraal bij LEGO® en we zijn verheugd om de online multiplayer toe te voegen aan LEGO® Worlds“, aldus Jonathan Smith, Head of Production, TT Games. “De online multiplayer ervaring biedt onbeperkte mogelijkheden voor spelers om elkaars werelden te ervaren, te bouwen, creaties te delen en gewoon samen plezier te hebben.”
 
“We zijn erg blij om te zien hoe LEGO® Worlds is gegroeid na een jaar in Early Access,” zegt Niels Jørgensen, Vice President, Digital Games voor de LEGO® Group. “Het is een fantastische manier om deel te nemen aan LEGO® digitaal, en we zijn verheugd over het toegevoegde sociale component die online multiplayer zal brengen aan de gaming community.”
[youtube id=”C9NyHVudA6Q” mode=”normal”]
LEGO® Worlds, ontwikkeld door TT Games, is een open omgeving van zorgvuldig ontwikkelde werelden geheel gemaakt van LEGO® stenen waar spelers alles kunnen bouwen en creëren wat in hun fantasie opkomt. Complete werelden en creaties worden tot leven gebracht met personages en wezens die op onverwachte manieren met elkaar en de speler omgaan. Van cowboys op giraffen, vampieren die ijsberen laten schrikken tot stoomwalsen, racewagens en kolossale graafmachines, er zijn altijd interessante en spannende manieren voor spelers om de uitgestrekte werelden te verkennen. Ga op ontdekkingsreis voor een koning, bescherm een boer tegen een zombie-invasie of bouw een huis voor een holbewoner. Er zijn altijd nieuwe dingen te ontdekken wanneer je een nieuwe wereld verkent.

Lost Password