Project Spark

PC Xbox One
Follow

Maak je eigen game in Project Spark

Wist je dat ook jij gewoon games kan maken op de Xbox one en je windows 10 PC, en dat dat niet eens zo moeilijk is. Dit is een titel die je gewoon eens echt moet proberen en voor het geld hoef je het niet eens te laten want Project Spark is volledig gratis.

Je kan met deze titel dus je eigen game maken als je dat zou willen. Er is een story mode game aanwezig die jou al spelend uitlegt wat er allemaal mogelijk is. Als je de game heb gespeeld kun je natuurlijk naar het scherm maken gaan en daar kiezen uit verschillende opties. Aan jouw de keus of je een gehele nieuwe game gaat maken of van een template af wil beginnen.

Buiten zelf een game maken kan je ook games spelen van anderen gebruikers en dit zijn er intussen aardig wat, denk jij bij het spelen van een van deze games dat kan beter dan kan je de game dus ook aanpassen en opnieuw uploaden naar de servers.

Wij bij Game On denken dat jullie hier nog wel eens heel veel plezier mee kunnen beleven. En als je wat heb gemaakt met Project Spark laat dan een berichtje achter hieronder zodat wij jouw creatie kunnen spelen.

Lost Password