Mario Sports Superstars

Nintendo 3DS
Follow

Mario Sports Superstars vanaf 10 maart verkrijgbaar

Mario Sports Superstars vanaf 10 maart verkrijgbaar
Met vijf volledig uitgewerkte sporten heeft Mario Sports Superstars elke speler wat te bieden. Voetbalfans zullen smullen van de volledige 11-tegen-11 wedstrijden, waarbij ze zowel teamtactieken als individuele vaardigheden moeten benutten om te zegevieren. Fans van de Mario Golf– en Mario Tennis-serie zullen zich meteen thuis voelen bij de klassieke gameplay van de onderdelen golf en tennis, ontwikkeld door Camelot Software Planning. Honkbalfans kunnen hun slag- en werktechnieken alvast gaan oefenen, want krachtpatsers als Bowser gaan helemaal los in het eerste Mario-honkbalspel dat sinds dik 10 jaar in Europa verschijnt. In paardrijden kunnen spelers op het zadel klimmen, over obstakels springen en als eerste over de finish galopperen om tot kampioen gekroond te worden. Door onderweg wortels te pakken kunnen spelers het uithoudingsvermogen van hun paard herstellen, terwijl verzamelde sterren een speciale sprintactie mogelijk maken. Tussen de races door kunnen spelers ook de stal bezoeken om hun favoriete paarden te verzorgen. Door ze te aaien, voeden en borstelen kunnen spelers een speciale band opbouwen met hun paarden, wat tijdens races weer voordeel oplevert.
Alle vijf de sporten in Mario Sports Superstars zijn geschikt voor één speler, maar ook om lokaal tegen vrienden of online te spelen. In de stand voor één speler kunnen spelers deelnemen aan oefeningen en uitdagingen om hun vaardigheden aan te scherpen voordat ze beginnen aan een van de toernooien die geschikt zijn voor spelers op elk niveau. In de multiplayerstand kunnen sportfans strijden met vrienden en familie, zowel lokaal als online. Daarnaast is er de optie om wereldwijd te strijden tegen onbekende spelers van vergelijkbaar niveau.
Of je voorkeur nu uitgaat naar kracht of nauwkeurigheid, je vindt zeker een favoriet tussen de 18 personages waaruit je kunt kiezen in Mario Sports Superstars. 16 zijn meteen beschikbaar, de twee andere komen beschikbaar door bepaalde toernooien of uitdagingen te voltooien. De Mario Sports Superstars-serie van 90 amiibo-kaarten (vijf voor elk personage) laat spelers beschikken over sterkere versies van elk personage in elke sport. Met behulp van een Mario Sports Superstars amiibo-kaart** kunnen spelers de sterversie van het betreffende personage krijgen in de afgebeelde sport. Een sterspeler heeft betere eigenschappen dan de ‘gewone’ versie, waardoor dat personage een voordeel heeft in de betreffende sport. Door één tot drie amiibo-kaarten te gebruiken, kunnen spelers ook deelnemen aan de Weg der supersterren. Door deze stand te voltooien, krijgen personages de supersterstatus, waardoor ze nog sterker worden. Wie niet kan wachten om aan de reis naar het supersterrendom te beginnen, moet zeker proberen een exemplaar uit de eerste oplage van Mario Sports Superstars in handen te krijgen. Die wordt namelijk geleverd inclusief een willekeurig gekozen amiibo-kaart, zodat spelers hun verzameling met een vliegende start kunnen beginnen.

test1234

Lost Password