Nintendo Switch

Nintendo Switch
Follow

Meer geruchten rond Nintendo NX!

Meer geruchten rond Nintendo NX!

Na mate het tijdstip van E3 dichterbij komt duiken er steeds meer geruchten op rond de Nintendo NX. Nu is er weer een gerucht  dat word gelekt door een medewerker van Ubisoft Bukarest. Volgens hem zou de Nintendo NX uit 2 consoles bestaan 1 handheld (release waarschijnlijk 2016) en 1 home console (release waarschijnlijk 2017). Of we dit gerucht voor waar kunnen aannemen weten wij nog niet Nintendo zou dit natuurlijk niet bevestigen.

Ook blijkt dat de 2 console onafhankelijk van elkaar te gebruiken zijn maar wel dezelfde OS draaien en het zelfde account systeem. Op deze manier is het makkelijker om games van het ene naar het andere systeem te porten. Over eventuele hardware specificaties liet de bron zich niet uit omdat deze specificaties niet overeen hoeven te kommen met het uiteindelijke product. Ubisoft Bukarest is op het moment alleen in het bezit van een handheld devkit zij hoopte meer over de home console te horen op CES 2016. Dit is waarschijnlijk ook zo maar die geruchten zijn nog niet tot ons gekomen.

Wat wij nu wel weten is dat Ubisoft Bukarest werkt aan een poort van Assassin’s Creed Liberation (PlayStation Vita) voor de NX handheld. Waar andere studio van Ubisoft mee bezig zijn is niet echt bekend wel werd gezegd dat Ubisoft Montpellier waarschijnlijk bezig is aan een Rayman.

De afgelopen weken hebben wij ook wat patenten voorbij zien komen ook van de controller en de onderstaande afbeelding zou weleens de controller voor de NX kunnen zijn.

nintendo_controller_patent_nx_3__large

Lost Password