Super Mario Maker 2

Nintendo Switch
Follow
8.7

User Avg

Meer Super Mario Maker 2 gameplay

Super Mario Maker 2

Nintendo heeft tijdens haar Tree House presentatie meer getoond van Mario Maker 2 in de vorm van gameplay. De game komt de 28ste al uit en wij kunnen ook niet wachten.

Het eerste stuk van de gameplay sectie laat zien hoe clear conditions werken. De story mode woord aangehaald en vragen worden gesteld aan meneer Takashi Tezuka.

Super Mario Maker 2 Gameplay E3 2019 part 1

De tweede video toont ons meer over de nieuwe thema’s en hoe en wat je kan bouwen. De game bestaat uit gloed nieuwe art, muziek en opties om helemaal los op te gaan. Iets wat hier ook getoond woord is dat levels met vrienden gespeeld kunnen worden. Ook kan je zelf alle personages testen in je eigen gemaakte leven.

Super Mario Maker 2 Gameplay E3 2019 part 2

In het derde deel van de Tree House sessie werden nog is een tal van features getoond. We zagen meer van Cat Mario en de tools om je eigen leven te bouwen.

Super Mario Maker 2 Gameplay E3 2019 part 3

Eerder deze week werd ook al bekend dat er later via dlc meer multiplayer woord toegevoerd. Kortom er is deze E3 veel Mario Maker 2 info en gameplay vrij gegeven. De 28ste is het zover dan kunnen we aan de slag met onze eigen gameplay.

Lost Password