Need for Speed Heat

PC PlayStation 4 Xbox One
Follow

Need for Speed Heat verschijnt 8 November

Need for Spead Heat

Afgelopen week heeft Ghost Games een onderdeel van Electronic Art Inc. bekend gemaakt dat de ultieme straat racer Need for Speed Heat op 8 November uit zal komen voor PC, Playstation 4 en Xbox.

onthullingstrailer Need for Speed HEAT

“We geven spelers meer mogelijkheden dan ooit tevoren om zichzelf uniek en bekend te maken,” zei Riley Cooper, Creative Director van Ghost Games. “Het is duidelijk dat onze fans meer auto’s, meer aanpassingsmogelijkheden, en meer uitdagingen willen, dus we pakken elk aspect aan. Van de stijl van je personage tot de prestaties en rijstijl van je auto, je kunt je creativiteit de vrije loop laten met deze nieuwe game.”

Speel Need for Spead Heat als eerste op 5 november 2019 met EA Access en Origin™ Access Basic met een 10 uur lange Play First-proefversie, of meld je aan voor Origin Access Premier voor volledige toegang op de pc.

Need for Speed Heat stuurt je naar Palm City, een geheel nieuwe open wereld waar straatracers bijeen zijn gekomen om beroemd te worden. Jij doet overdag mee aan de Speedhunters Showdown, een goedgekeurde competitie waarin je geld verdient om je high-performance auto’s in je garage aan te passen en te verbeteren. ’s Nachts riskeer je alles om je reputatie te verhogen in underground-races waarin de politie over de straten jaagt om racers op te pakken en hun winsten in beslag te nemen. De wegen en wagens zijn oneindig in deze straatracer waarin jij hecht ben met je team, de garage vol komt te staan met mooie auto’s, en de stad van jou is.

Lost Password