Nier: Automata

PlayStation 4 Xbox One
Follow

Nier: Automata komt in de Lente van 2017 naar Playstation 4

Terwijl wij even wat slaap pakte, vulde onze mailbox. Nier: Automata, was een van de onderwerpen in de mailbox en we moeten zeggen dat we verrast waren deze game te zien. De E3 Trailer liet ons voor enkelen seconde stil zijn, gevolgt door de gedachten: wacht dit is ook een PlatinumGames productie.

Naast Scalebound zal de studio in 2017 dus ook Nier: Automata naar ons gamers brengen. De game draait om 2B het belangrijkste Speelbare personage. Na ruim 7 jaar na het voorgaande deel krijgen we dus eindelijk een vervolg op de cultklassieker Nier.

Het verhaal van Nier: Automata

Indringers uit een andere wereld vallen zonder waarschuwing aan en zetten hun geheime wapen in: de machines. Vanwege deze onoverkomelijke bedreiging vlucht het menselijke ras van de Aarde naar de maan.
De mensen ontwikkelen een leger android-soldaten om terug te vechten tegen de mechanische horde, maar ze kunnen de opmars alleen maar vertragen. Om de impasse te doorbreken, wordt er een nieuw soort android-infanterie naar het strijdveld gestuurd: de YoRHa squad.

In de verlaten woestenij op de planeet woedt de oorlog tussen de machines en de androids voort. Een oorlog die binnenkort de lang vergeten waarheid van deze wereld zal onthullen…

In 2017 kunnen we genieten van dit avontuur voor nu moeten we het met de bovenstaande trailer doen.

Lost Password