Hitman

PC PlayStation 4 Xbox One
Follow

Nieuwe Hitman pre-orders zijn geopend

Hitman is al een tijdje slecht in het nieuws. De game word namelijk in delen verkocht, zo geheten afleveringen die elk een level of twee bevatten. Wij van Game On gaan in elk geval wachten tot dat de game helemaal compleet is. Want games als Hitman hoor je niet met grote pauzes te spelen, maar gewoon in een keer. begrijp me niet verkeerd maar met een game als Live is Strange of een Telltale Games productie word er nog spanning opgebouwd en kun je gewoon simpel weg de controles niet vergeten. Dit is met een game als Hitman wel anders.

Hitman Pre-orders gaan opnieuw van start.

Pre-orders voor de nieuwe HITMAN van Io-Interactive zijn vandaag weer live gegaan. Spelers kunnen het ‘Intro Pack’ of de ‘Full Experience’ reserveren, die allebei toegang garanderen tot de binnenkort verwachte bèta. Eerder liep er ook al een pre-order actie maar die werd stop gezet.

HITMAN wordt op 11 maart uitgebracht voor PlayStation, Xbox One en voor de PC. De HITMAN-bèta loopt van 12 februari tot 14 februari op de PlayStation 4 en van 19 februari tot 21 februari op de pc. Xbox One eigenaren worden wederom buiten gesloten.

Lost Password