Nieuwe Insomniac Song of the Deep ziet levenslicht in 2016

Gisteren zagen we al een kleinen teaster van Insomniac Games voor bij komen, maar wat het nu was wisten wij ook niet echt. Dat het iets met water te doen had was zeker. Vandaag laat Insomniac meer weten over de game en dropt er ook nog is een trailer uit met wat gameplay. Hier op kantoor hebben we ondertussen de trailer al 10x bekeken en zijn dan ook zeer enthousiast over deze nieuwe game van de makers van Ratchet & Clank en Sunset Overdrive. Al kunnen we nu al gelijk zeggen dat deze game niet zo groot zal zijn als de twee titels die ik net opnoemde.

Song of the Deep wat is het nu eigenlijk

De game is net aangekondigd, maar wel met een zooi aan informatie. Song of the Deep is een action-adventure game waarin we als een jongen damen haar verloren vader moeten gaan zoeken. In dit onderwater avontuur zullen we diverse uitdagingen moeten ondergaan en de diverse monsters uit de diepste zeeën moeten weten.

Het idee voor die project kwam van een van de dochters van Brian Hastings de Chief Creative Officer van Insomniac Games en zal deze zomer nog naar de PC en consoles komen. Verder hebben we nog een lijst van belangrijke componenten van de game en de eerste screenshots voor jullie op een rijtje staan hieronder.

  • Explore a fantastic non-linear interactive underwater world, from ruins to boneyards to gardens. Every corner of the ocean offers a new surprise.
  • Upgrade your submarine with new abilities to access new areas of the sea, and combine your abilities in surprising ways like catching a torpedo with your claw arm.
  • Outwit, outmaneuver, and battle creatures along the way, from lantern jellies to giant bosses.
  • Experience an unforgettable journey: A powerful tale about a daughter defying impossible odds to search for her father.

 

Lost Password