The Legend of Zelda: Twilight Princess HD

Nintendo Wii U
Follow
5.8

User Avg

Nieuwe spelmogelijkheden verrijken The Legend of Zelda: Twilight Princess HD voor Wii U

Nieuwe spelmogelijkheden verrijken The Legend of Zelda: Twilight Princess HD voor Wii U

Ik mag me denk wel een groot Zelda fan noemen en was dus zeer blij toen ik mijn mailbox opende vandaag. Nintendo heeft meer informatie vrijgegeven over de HD Remake van The Legend of Zelda: Twilight Princess HD. Er is namelijk aardig wat getweakt aan deze game om zodat de wat oudere fans ook weer kunnen gaan genieten van dit duisteren avontuur.

Deze vernieuwingen zijn onder anderen de controls die verbeterd zijn en de nieuwe Hero Mode. Het genen wat ons zeer blij maakt zijn de vernieuwde HD beelden die straks over ons scherm knallen. Kennen jullie nog die serne waar in Link op Epona rijd over de Eldin Brug? Wij zekerste weten!

Nintendo laat via haar persbericht ook weten dat we een geheel nieuwe ervaring gaan krijgen dankzij de gamepad. We zullen dadelijk een map en onze inventaris kunnen zien. Zelfs kunnen we dadelijk snel wisselen tussen Link en wolf Link. Het is gaat zelfs mogelijk zijn om de game op de GamePad te spelen, dus los van de tv!

Nieuwe items in The Legend of Zelda: Twilight Princess HD

WUPP_AZA_wallet_R_adWe wisten al dat er nieuwe items in de game zouden gaan zitten. Er waren al screenshots verschenen met een nieuwe lantaren. Nintendo maakt vandaag bekend dat het gaat om de Ghost Lantern, dit item zal gebruikt worden om Poe Souls te verzamelen en als Link deze draagt gaan er sport gloeien als er een Poe in de buurt is.

Ook is het aantal Tears of Light terug gebracht van 16 zoals in de Gamecube versie en de Wii verise naar 12 voor de Nintendo Wii U release. Ook zal je meer Rupees kunnen dragen dankzij de nieuwe Rupees pouch. Goed nieuws en als Zelda Fan weet ik wat ik deze maart zit te spelen!

Voor de ervaren Zelda spelers is er de nieuwe Hero Mode. Alles is wat moeilijker gemaakt, vijanden doen twee keer zoveel schade en laten daarnaast ook geen hartjes meer achter om weer leven terug te krijgen. Wij zien dit als een uitdaging en deze gaan we graag aan Nintendo. Mocht dit nog niet moeilijk genoeg zijn houden we gewoon de Gandondorf Amiibo tegen de gamepad aan.

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD is verkrijgbaar vanaf 4 maart als Limited Editionbundel, inclusief de Wolf Link-amiibo en een audio-cd met een selectie uit de officiële soundtrack. Ook hebben we een stuiter aan artwork, screenshots en meer hieronder.

Lost Password