Final Fantasy XV

PlayStation 4 Xbox One
Follow

Nieuwe trailer Final Fantasy 15 en update over day one patch

Nieuwe trailer Final Fantasy 15 en update over day one patch

Afgelopen woensdag heeft Square Enix een nieuwe trailer online gegooit met daarin verwerkt heel veel speel elementen. Hieronder vind je de trailer.

Ook maakten zij bekend wat de day one patch je gaat brengen.

De upgrade levert verbeteringen aan diverse elementen in de game, inclusief:

  • Verbeteringen aan de camera, met nieuwe opties om de actie beter te volgen in nauwe ruimtes en om het overzicht tijdens gevechten te verbeteren
  • Toevoeging van een ability tree voor de Wait Mode-functie verbetert het strategische element van deze functie
  • Spelers kunnen de “Beast Whistle” krijgen om monsters mee op te roepen tijdens gevechten
  • Scènes van nieuwe gebeurtenissen, aangevuld met scènes uit KINGSGLAIVE: FINAL FANTASY XV™ en de “Omen” trailer zijn aan de game toegevoegd, waardoor het verhaal en de tijdlijn van de gebeurtenissen in het FINAL FANTASY XV-universum nog beter zijn te volgen voor nieuwkomers
  • Wie graag dingen verzamelt wordt ook bediend door de update, die voorziet in een grotere variatie aan recepten en vissen, alsmede een gallery voor een overzicht van culinaire ontdekkingen
  • Implementatie van social media support, hierdoor kunnen spelers de foto’s die Prompto onderweg maakt uploaden naar Facebook en Twitter.

Volgend op het nieuws dat er al vóór de releasedatum exemplaren van het spel worden verkocht, heeft regisseur Hajime Tabata de volgende boodschap voor de fans:

Nu de releasedatum van 29 november nadert, hoop ik dat iedereen onbevangen van de game zal genieten. Helaas is de retailversie van FINAL FANTASY XV zonder toestemming in sommige regio’s verspreid, en hebben we online beelden gezien van mensen die deze exemplaren speelden. Hoewel deze situatie het gevolg is van diverse regiospecifieke omstandigheden, en daardoor misschien niet helemaal te vermijden is, vinden we de situatie toch zeer spijtig.

 Een van de hoofddoelen van FINAL FANTASY XV is dat iedereen door de gelijktijdige wereldwijde release samen het verhaal en de verrassingen ontdekt. Door de recente gebeurtenissen kunnen video’s met onverwachte spoilers online verschijnen. Daarom willen we iedereen waarschuwen die geduldig op de release van deze game heeft gewacht.

 Ook zullen we alles doen wat in ons vermogen ligt om te voorkomen dat ongeoorloofde beelden online verschijnen. Aan iedereen die een vroege versie van de game heeft bemachtigd willen we vragen om respect te tonen aan de mensen die wachten op de officiële release, dit door geen verrassingen voor hen te spoilen.

 Een groot en toegewijd team heeft keihard gewerkt aan deze game, een FINAL FANTASY waar iedereen van kan genieten. We zouden het erg jammer vinden als de opwinding van de lancering voor zoveel mensen wordt verpest nu we zo dicht bij de release zijn.

 We waarderen jullie begrip en medewerking, zodat we samen de best mogelijk release kunnen vieren.

Hajime Tabata – regisseur van FINAL FANTASY XV

Lost Password