Nieuwe WW2 1st person shooter aangekondigd

Nieuwe WW2 1st person shooter aangekondigd

Ik persoonlijk moet al die nieuwe meuk niet hebben met jetpacks, walljumps en weet ik veel wat voor acrobatische toeren nog meer geef mijn maar een goeie ouderwetse WW2 shooter, met een thomson en of een m1 garand maak je mijn pas echt blij. Daar zit ik dus al een tijdje op te wachten voor de nextgen console en zie daar Battalion 1944 verschijnt ten tonele. Hieronder een introductie video van de makers die deze game via Kickstarter van de grond af willen krijgen en neem maar van mijn aan dat dat gaat lukken ook.

[youtube id=”OwT7DJLHAKQ” align=”center”]

Dus iedereen snap wel dat ik echt niet nog langer dan een jaar mijn geduld kan bewaren maar ik moet wel want de game komt pas in mei 2017.

Lost Password