Nintendo select-reeks word 24 juni uitgebreid met must-have 3DS titels

Nintendo select-reeks word 24 juni uitgebreid met must-have 3DS titels

Vanaf 24 juni kan je weer genieten van een nieuwe lading Nintendo Select games en er zitten weer een paar killing titels tussen hoor.

CTR_NS-TS_LEGOcity_TheChaseBegins_PS_HOL

LEGO® CITY Undercover: The Chase Begins – Stap in de schoenen van de beginnende politieagent Chase McCain en maak met hem carrière om een ware superagent te worden. Verken de open wereld van LEGO® CITY als undercover agent en sla de boeven in de boeien. Begin een episch avontuur en breng gerechtigheid naar de hele stad!
CTR_Zelda_Ocarina_of_Time-NS_PS_HOL

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D – Link begint een legendarische reis door de tijd om te voorkomen dat de dievenkoning Ganondorf de Triforce in handen krijgt. Dit heilige relikwie geeft de bezitter namelijk ultieme kracht. De verbeterde en intuïtief bedienbare interface en het 3D-effect helpen spelers bij het kraken van de puzzels, reizen door de tijd en verkennen van de gevarieerde wereld. The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D is een nieuw avontuur voor iedereen, zowel nieuwkomers als spelers die Hyrule al vaker bezochten.CTR_NS-TS_MarioLuigi_DT_PS_HOL

Mario & Luigi: Dream Team Bros. – Op een dag arriveert in Mushroom Kingdom een brief van de mysterieuze Dr.Snoozemore, die Mario, Luigi en Princess Peach uitnodigt op Pi’illo Island. Een gratis vakantie die onze helden krijgen aangeboden door een complete vreemdeling – wat kan er misgaan? Wissel tussen Luigi’s Dream World en de echte wereld om met Mario en Luigi puzzels te kraken, strijd met vijanden, en maak handig gebruik van Luigi’s verbeelding om te slagen in dit turn-based RPG-avontuur!
CTR_NS-TS_PaperMarioSS_PS_HOL

Paper Mario: Sticker Star – Paper Mario bevindt zich in een kleverige situatie! Beleef met Mario een spannend papieren avontuur en help hem de rommel van Bowser opruimen met de kracht van gloednieuwe stickers. De stickers geven een nieuwe draai aan het bekende turn-based actie-vechtsysteem. Plet je tegenstanders, rol door de stad en verzamel bonussen in de vele zijmissies.CTR_NS-TS_New_StyleBoutique_PS_HOL

Nintendo presents: New Style Boutique™ – Ontwikkel je unieke stijl en word de nieuwste trendsetter in de stad! Als assistent van de plaatselijke modewinkel, is het jouw uitdaging om carrière te maken en succes te boeken met je eigen boetiek! Beinvloed de stijl in de stad en straal als een ster onder de spotlights van de catwalk. Kies uit ongeveer 12.000 voorwerpen, inclusief bekende merken, accessoires, tassen en mannenmode. Nintendo presents: New Style Boutique beproeft niet alleen je stijlgevoel, maar ook je kwaliteiten als winkeleigenaar!

Zo dat zijn de titels dus ik hoop dat jullie er een tussen zien staan die je nog graag aan je 3DS kolectie toe wil voegen.

Lost Password