Destiny

PlayStation 4 PS3 Xbox 360 Xbox One
Follow
9.4

User Avg

Nog meer Destiny informatie dankzij interviewer Arekkz

Nog meer Destiny informatie dankzij interviewer Arekkz

Destiny Rise of Iron werd voor E3 al aangekondigd en tijdens de Sony persconferentie waren de heren van Bungie er is een keertje niet bij. Youtuber Arekkz had een interview met DeeJ, onder ons Gardians zeer bekend. Het interview hebben we voor jullie hierboven en hieronder gaan we het is even hebben over de informatie.

Destiny: Rise of Iron Social Space

Iedereen kent The Tower en The Reef ondertussen uit zijn hoofd en het was ook niet echt moeilijk om er te komen en te verkennen dit gaat anders zijn met de nieuwe social space in Destiny: Rise of Iron. In de eerste missie van de game zal je de berg moeten beklimmen. Op de top van Felwinter Peak zullen we de verloren social space vinden, waar we bij binnenkomst de vijanden moeten mollen om onze basis terug te krijgen. We hoeven ons geen zorgen te maken, want zodra we de missie hebben gedaan is de nieuwe social space van ons. Na jaren krijgen we dus eindelijk weer het gebied in handen.

Waar het eerder nog was Become Legend mogen we nu een stap verder. Het doel wat we in Rise of Iron mogen behalen is het worden van een echte Iron Lord. De Iron Lords zijn letterlijk van het universum weg gevaagd en er zijn echter, maar een paar die het mogen na vertellen. Om deze status te mogen behalen zullen we onze gardians evolueren.

roi_action_3rdP_24

Destiny Rise of Iron Raid

Over de raid willen de heren nog niet veel kwijt. Dat terwijl we met zijn alle met ons hoofd al bij de raid zitten. Wel wilde DeeJ kwijt dat de raid “the most challenging activity in Rise of Iron”. We weten natuurlijk allemaal wat ze bij Bungie onder het woord Challange verstaan, het woord dus een pice of Cake.

Het verhaal achter de Raid is wel al bekend het zou hier gaan om de golden age vault diep onder de grond, waar de Fallen splicers rond dwalen. We zullen hier met een team van 6 moeten communiceren om het zooitje op te ruimen.

De raid zal ook niet de enige manier zijn om de enigste manier zijn om naar de max te gaan. Net als in de April update zullen er meerdere wegen zijn die naar het succes leiden ook wel het worden van een Iron Lord. Dit door diverse puzzels op te lossen, nieuwe items te verkrijgen en dikke bazen neer te halen.

Over last-gen werd ook gesproken en Legacy Gardians op de PS3 en Xbox 360 zullen de game behouden zoals die nu is. Omdat de game nu zo groot is, zouden ze dingen moeten weghalen om zo de last-gen de nieuwste Destiny dlc te brengen. Mocht je toch de DLC willen spelen dan zou je toch echt moeten upgrade naar een Xbox One of PlayStation 4 en als je van Xbox 360 naar One gaat zal je save mee gaan en zo ook op de PlayStation console.

Meer informatie zal later vrij worden gegeven na maten de release in september nadert. Dit zal in de vorm van livestreams worden gedaan op het Bungie kanaal.

Lost Password